Monday, November 14, 2011

anak-anak buah

Assalamualaikum..

Bosan la hari ni.. nak update blog tapi tak bersemangat nak update.. Keje cam biasala, tapi tak tahu la apa la yang boring sangat ni weih...

Layan gambar anak2 buah ku yang dah lama tak diceritakan disini :-)

 hai.. ni adik darwisy :-) paling bongsu dalam senarai anak buah.. dah setahun dah budak ni.. dah pandai merangkak, jalan belum lagi, mulut sangat macam bertih jagung.. ada unsur pelawak ini budak, suka buat muka lucu.. gigi dah penuh dan suka sangat gigit orang.. hari tu berebut air dengan papa dia, menangis berjurai2 air mata.. bila dah dapat, jangan kan nak usik, nak lepas pun dia tak kasi.. sampai kemek2 straw vitagen tu digigit.. hehe..

yang depan sekali macam nak tumbang tu adalah affan.. dia lahir dulu dari darwisy.. sebaya la ngan darwisy ni.. dia dah pandai jalan. seorang yang periang juga.. tapi dia suka buat kerja sendiri.. mulut dia diam je, tahu2 dah panjat sana sini.. nakal dalam diam2 tu.. dah laju berjalan dah..

yang paling tinggi dalam gambar ini adalah tentulah cucu sulung family kami, aiman. abang kepada affan.. dah 4 tahun dah dia.. peminat ultramen.. tu yang belikan dia baju ultramen tu.. sedondon dengan aqil dan affan. adik darwisy je tak de saiz.. nanti makteh belikan satu ye :-) aiman, budak yang tidak suka makan.. apa nak buat? huhu.. 

 hiyak.. nak amik gambar pun bergegar2 budak2 ni, dengan gaya ultraman diorang..

masa bertenang.. yang belah kiri sekali tentulah anakanda ku, aqil :-) semua hero ye anak sedara belah family ku.. kita tengok plak baby yang bakal lahir ni benarkah heroin? hehe..

Okey, tu je la nak menceceh di waktu kebosanan ini.. bila la pulak dapat berkumpul ramai2 dengan anak sedara aku ni nanti..  tunggu mak teh dalam pantang la ye :-) ok bai.. wassalam

2 comments:

Syahada Ahmad said...

Anak sha dan anak2 buah sha sume pompuan.
Hak coming soon ni tak tau lagi. ehehehehe

Melaram aje lah nanti adik aqil kalau pompuan ;-)

SiNoMoSa said...

comel..aqil dah besar..dah nak jadik abang..mmuuaahh!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails