Friday, October 14, 2011

Happy birthday my dear hubby :-)

Assalamualaikum...

Hari ni 15 Oktober kan.. hari ni ulang tahun kelahiran suami ku yang ke 29.. ha.. dah sama baya la kita yek.. hehe.. yela, aku ni lahir bulan 2, dia pulak bulan 10, kira aku tua 8 bulan la dari dia.. hehe.. Anyway, mestila aku nak jadi orang yang pertama yang wish kan (always yg pertama ok)

SELAMAT  ULANG TAHUN YANG KE 29 UNTUK SUAMIKU YANG TERCHENTA... :-)
MOGA DIPANJANGKAN UMUR, DIMURAHKAN REZEKI, DIBERI KESIHATAN TUBUH BADAN YANG BAIK, DITETAPKAN IMAN, BAHAGIA HIDUP DUNIA AKHIRAT...

So, bagaimana dengan celebrationnya?? hmm.. biasa2 saje, may be dia pun tak heran.. kekeke.. tunggu dapat gaji ye bang.. Kalau tak, nanti i belanja makan je la, kita gi jalan2 eh.. hehe.. eh, sape plak kena entertain sape ni.. huhu.. 

Ok, good nite every body.. nak golek2 dah.. selamat berhujung minggu :-)

p/s: hasbenku pun teringin nak makan cheese nan tu.. tapi kalau tapau mana sedap, dah sejuk nanti, unless dipanaskan kembali...

4 comments:

fiza arshad said...

epi bufday encik zaki, smga bahgia sll bersama kaksue tercayang :)

misscha said...

hepi besday!!!

Nur Hasyimah Mahasan said...

hepi belated bezday la ek untuk en. suami sue aka rakan seopis...tak perasan coa ari minggu kan..hehe

Suliana said...

TQ SEMUA.. :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails