Sunday, October 30, 2011

demam lagi..

Assalamualaikum...

Hari minggu yang tidak ke mana-mana.. Just memerap di rumah dua hari ni.. Rutin mingguan seperti biasa.. Anak teruna ku ini demam pulak dua hari ni.. Tadi dah bawa ke klinik, ubat demam dia dah habis.. so, kena la RM 23 saje.. aqil diberi ubat antibiotik 2 jenis, satu untuk demam dan satu untuk tekak yang dah ada infection.. mula2 dia selsema dan batuk je, pas tu terus melarat ke demam.. merengek je kejenya time tido malam sebab hidung tersumbat.. tu yang kuning je hidung dia aku letak kunyit hidup nak kasi cepat kering hingus dia..

Aktiviti membuat kek tiada minggu ini.. kononnya nak buat juga la, sebab tekak ni rasa macam nak makan benda manis je.. nak makan  pavlova, dah selesai dah, memang tak de balance lansung... huhu..  nak buat kek coklat, telur pulak kurang sebijik.. so tak jadi, makan aiskrim saje la.. hehe

Okeyla, tomorrow aku ada kursus sehari.. tak de la nak update blog ye esok.. tak jumpa komputer dan internet.. hehe.. okla... good nite semua.. bye.. wassalam :-)


3 comments:

Amiizaa2001 said...

cepat sembuh aqil...demam nak dpat adik baru tu:)

Kasih Kita said...

Kak su mana leh makan manis2.
Nanti baby besar.
Nanti singgah kedai online sy ek
http://zianawanita.blogspot.com/

Suliana said...

kak mieza,
terima kasih doakan aqil :-) yela kot, nak dmm nak dpt adik :-)

nana,
hehe.. feveret tu.. ok, dah singgah tadi jenguk2 barang :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails