Thursday, September 8, 2011

selepas ramadhan..

Assalamualaikum..

Dah petang ni.. nak masak apa ye untuk buka petang ni.. saat macam ni baru la terasa betapa sedapnya kuih2 raya yang belum diusik tu.. tiba2, semangat nak puasa esok dan hari2 seterusnya macam berbelah bahagi.. ee jahatnya nafsu ni.. selalu kan kalau petang2 macam ni, mesti dah diskas2 dengan kawan "korang masak apa? jom pegi beli ikan/ayam".. bila dah masuk bulan syawal ni, tak de dah kejadian rajin macam ni :-p

Esok, aku kena pegi detail scan kat hospital ampang.. appointment pukul 9 pagi. kalau nak dilayan awal, mesti datang awal kan, macam pukul 8 pagi ke.. hmm.. berdebar2 pulak.. setakat ni, alhamdulillah la baby bergerak okey je.. harap2 semua okey je.. 23 hb pulak, minum air gula kali kedua (eh, dah pernah cite ke? tak pe, aku suka cite ulang2.. hehe) memang cari nahas la kan minum air gula lepas raya.. tu yang makan dengan berhati2 tu..

Okeyla.. time to go back.. babai frenz... 

 

1 comment:

misscha said...

pelik kan....time pose je rajin ekekeke....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails