Sunday, September 4, 2011

mandi manda di aidilfitri

Assalamualaikum..

Masih lagi di kampung.. korang dah balik ke halaman rumah masing2 ke? semoga selamat sampai ke destinasi yang dituju ye..

Aktiviti di kampung adalah biasa2 saje.. melawat rumah nenek dan saudara mara yang terdekat.. rumah kawan2 ramai yang tak sempat beraya, memandangkan masa yang terhad, ada yang dah nak balik ke kl.. tak apala, jemput datang ke rumah kl ye :-p

Rumah atok kat kluang ni macam biasa la, walau pun cucu hanya 4 orang boys, tapi riuhnya, berlawan2 dengan suara mak ayah :-p yang dulunya baby, dah nak setahun dah, dah pandai macam2.. yang jadi abang, tentula main sama2, gaduh pun sama2 kan...

Aktiviti siang hari tadi adalah melayan anak dan anak2 buah mandi manda di kolam aqil.. dah bawa dari KL, main juga la kan .. dah asyik menyebut je nak mandi kolam.. kali ni, ada adik kecil yang join.. hehe... comel sangat tengok telatah budak2 ni main air... tengok gambar je la ye... malas nak edit, tak pela, kecik lagi :-p






finally.. kepenatan lepas main kolam, tido 3 jam... ibu nak gi jalan pun tak dapat...




yang aktif adalah budak yang tak mandi kolam ni, adik affan :-)


okey.. to be continue dengan cerita2 yang menarik (menarik ke... ) babai.. wassalam :-)

2 comments:

fiza arshad said...

blm ade peluang ltk faris dlm kolam mcm tu, tp kalo time mandi dlm besen pn da gelak sakan hehehe :)

Suliana said...

fiza,

suka betul budak2 ni main air kan :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails