Thursday, September 29, 2011

di saat kebosanan

Assalamualaikum...

Mood silent today. Dari pagi tadi macam sangat boring.. Selepas pukul 11 lebih, boring tu tak hilang tapi terpaksa join discussion. Until now belum habis lagi, tapi aku sempat mengelat jap, nak gi solat dan kembali ke tempat asal barang seminit dua untuk tengok emel. Eceh, macam banyak naw peminat yang nak kasi emel banyak2 kan. hehe.. 

Bila rasa boring2 ni, ada satu benda yang macam membuatkan aku bersemangat kembali. tapi agak melibatkan kos tapi penggunaan yang berpanjangan cuma memerlukan kerajinan.. haa.. apa dia tu.. malas nak cakap.. Tengah survey2 jugak ni kot2 la ada yang terkini either beli online or beli kat kedai. Boleh kumpul sikit2 dari sekarang.. Setakat ni ada la sikit koleksi yang tak seberapa.. Yang kureng ada ongkos nya aje.. huhu.. 

Eh, dah lebih 5 minit.. get to go :-)

Makin hari makin pendek entry ku ini.. kekeke.. tak pela, next time ok kita sembang2 melalut lagi :-)

babai. 

wassalam



 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails