Friday, September 2, 2011

cerita syawal 1432 H

Assalamualaikum..

Hallu semua.. Semalam, kami sekeluarga dah selamat sampai ke Kluang, my home town :-) alhamdulillah perjalanan tak de la jem sangat cuma kereta banyak je la.. Kami keluar rumah dari jam 9 pagi kalau tak silap dan sampai lebih kurang pukul 12 tengahari..

Now, dah syawal ke empat kan..rumah atok di Johor dah penuh dengan keenam2 adik beradik dan sorang adikku telah pun kembali bekerja.. selamat bekerja ye mak ida :-p penuh la rumah atok ni dengan karenah cucu-cucunya.. riuh rendah satu rumah...

Hmm.. nak celoteh panjang pun sume dah berbnut2 nak pakai laptop kan.. dari yang kecik sampai la mak bapak budak.. huhu... Kat sini, aqil dah jumpa game baru iaitu main galaxy tab atoknya.. jadi, ibu boleh relax sikit la, cuma nya bila bergaduh berebut nak main tu yang kecoh.. biasala budak2.. bila tak jumpa, tertanya2, bila dah jumpa ada je yang nak direbutkan...

Gambar raya kami pulak, seperti biasa tahun ni macam kureng sikit... sebabnya budak kecik tu bila diajak bergambar, macam2 aksi la muka dia.. tahun lepas okey je gambar sama2 dengan ibu, masih sopan lagi.. huhu.. okey, akan ku upload barang sekeping dua gambar raya kami sekeluarga ye..



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails