Wednesday, September 14, 2011

cerita boring

Assalamualaikum..

Ngantuknya... sejak naik keje ni, asal tak de buat apa, aku asyik ngantuk... kalau pagi tak tido, tengahari mesti tertido kejap.. sampai berbekas2 muka aku ni.. boring pun ye jugak.. huhu.. bila diingatkan esok dah last keje, yeay kejap. hehe.. weekend ni korang buat apa? balik kampung ke? weekend ni, rumah kat kluang ada marhaban.. sian mak aku mesti sorang2 buat keje, basuh pinggan sume. tapi, nak balik macam baru balik je. pas tu, marhaban tu, 18hb, hari ahad malam isnin plak tu.. camano tuh.. huhu.. tak dapek nak nolong...

tadi tengahari aku pun sangat boring.. ingatkan nak gi survey2 kat sogo, sekali tu hujan pulak.. terperap je la kat opis ni..  asyik memandang komputer jek. boring..  tapi yang tak boring bila buka blog2 yang ada makanan.. rasa macam nak makan semua. rasa macam nak buat je semua tu.. hehe..

Actually, aku dah beli tau barang nak buat kek.. tak tahu la kek apa, may be kek butter kot. asyik bertunda2 dari hari ke hari, lansung belum buat lagi.. bila tak penat, konon nak buat malam2, tapi takut tertido, sape plak nak tunggu kek tu sampai siap masak kan. tengok la weekend ni, kalau rajin :-)

Okeyla, nak bersolat kejap.. babai. wassalam :-)

 

4 comments:

ibundo said...

salam. jumaat cuti. Boeh tidur haha..

misscha said...

esok cuti yeayyy

Nur Hasyimah Mahasan said...

rajinnyer wat kek..leh g jalan2 umah aqeel cmni ni

Suliana said...

ibundo,
tu yg paling best :-)

misscha,
yeay!!

syima,
meh la dtg rumah, call dulu k :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails