Thursday, September 15, 2011

Angry birds

Assalamualaikum..

Selamat pagi semua!! sihat ke korang hari ni? terima kasih masih sudi baca blog yang tak seberapa ni ye.. Owh, nak share ngan korang ni.. walau pun orang dah lama main benda ni, aku ni baru nak addicted dengan benda ni.. hehe.. kawan aku dah lama installkan dalam pc ni.. tapi tak tergerak pun nak main nya. sebab bila testing sekali, ala, macam senang gila game ni.. tiba-tiba, semalam, boring2, aku try main, eh best juga main benda ni.. belum sampai opis dah teringat2 nak main game ni. hehe

pic kredit to mr google

ha.. korang, benda ni la aku main. dah sampai stage 10, masih mentah lagi.. kekeke.. nak install kat laptop rumah, kang ada yang berebut laptop je.. yela, mesti kalah ngan budak kecik tu. hehe.. dia pun pandai main juga, tapi dalam galaxy tab atok or i phone mak ida dia.. ni kalau letak dalam laptop ni, mana dia reti klik2 lagi kan.. buat jahanam laptop je nanti..

okey2, dah.. benda2 ni sume aku main time boring2 je.. kalau ikutkan, memang tak de game apa pun dalam pc ni.. dah orang kecoh2 main, aku nak jugak la try benda apa yang best sangat ni.. hehe.. okeyla, nak sambung buat keje plak.. tata!!

wassalam

7 comments:

ejaMaria said...

emm... tak pernah main lagi... :(

Suliana said...

try la kak maria.. kang tak siap plak drawing tu. hehe

mamaelly said...

sue..partner elly kat sebelah ni gila main game nie.. siap emo2 tu..sabo je la..hihihihi

Nur Hasyimah Mahasan said...

irsyad pun suker sangat main...n smpikan baju2 pun dh ader koleksi angry bird...yg bestnyer dier lak yang ajar ibu dier cmne nk main...hehe

misscha said...

x pernah try gakkk

Suliana said...

elly,
haha.. stress tau main tu klu tak lepas :-)

syima,
terer la irsyad main. nanti ajar aunty plak skill2 tu ye..

misscha,
cepat gi minta ngan faiz, boring2 leh main :-)

Syahada Ahmad said...

sha sokmo la dengar/baca org duk citer/update status pasal burung marah ni, tp smpai leni tak tahu pun game pebende, mungkin malas nk amik tahu, kang teramik tahu terpengaruh lak, macam main game fb dulu, farmville, mafia war, mmg addicted giler, sampai tak jadi keje. tp skang dh pencen dah main game tu sume. hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails