Thursday, August 11, 2011

geram

Assalamualaikum..

Hari ni aku cuti 2 hari.. Jaga budak ciken pox ni.. seperti biasa, awal2 pagi dah bangun nak tengok tv..dah pandai cakap nak tengok ultramen youtube. dah la youtube lembab, dah sampai limit kot.. Aku ni kononnya nak jahit manik, sekali tu, ada pulak asisstant kecik tolong.. geram.. sabo je la...

 ibu, aqil tiup.. pandai tak aqil??

kena marah la, manik ibu dah bercampur...

Ingatkan nak ajar dia tak yah pakai pampers tapi dia tak nak pulak.. ari tu bukan main payah nak pakai pampers, sekarang ni ngada2 pulak.. bila ntah nak mula potty train ni.. umur dah 2 tahun setengah.. okey la, budak kecik ni mengacau!! sabo je la.. bye..



Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

4 comments:

misscha said...

hhahaa...pandai aqil kaco ibu dier...kaco lg aqill....ekekekeke

ejaMaria said...

ala... akak pun tak buat potty train kat Luqman... letih la Sue... dulu anak sulung buat la... dah yg ke-3 ni - mak mertua kata 'biar je, sampai masa dia sendiri tak mau pakai pampers tu, berenti la'... so akak ikut la ckp 'mak' tu...
tp kli Sue ada masa kat rumah mcm skrg ni - bole la buat... akak buat weekend pastu bila keje pengasuh tak buat... mana la Luqman tak konfius... sudah nya - biar la... ;p

Nur Hasyimah Mahasan said...

potty train...irsyad pun 2 tahun lebey baru ajar...skrg ni ok dh la..but nk poo poo je nak kena pakai pampers...coz tak reti nk dok atas toilet..puas ajar n pujuk...n time jalan2 la..raser nk kuar lama suruh arr dier pakai..takut2 nk g toilet kan tak jmpe lak time kuar...huhu

Suliana said...

misscha,

rosak plan :-)

kak maria,
oo.. macam tu ke.. tgkla kalau rajin camana.. hehe

syima,
memang timing dia kot kena ajar potty train dah dari sekarang.. kang nak dapat adik, bajet pampers kena transfer ke adik pulak.. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails