Saturday, August 27, 2011

cleaning in progress

Assalamualaikum..

Alluu.. ada orang tak ni? ke semua orang dah balik kampung masing2 meninggalkan blog terchenta ni? hehe.. Me masih berada di home sweet home la.. hari ni projek mengemas rumah dari sahur sampai tenghari.. Aku tak de la buat keje berat sangat kan.. baru settle lap sofa rasa macam dah banyak gile buat keje, sakit pinggang sume. so, aku take a rest la kan.. tak mo tanggung risiko kemas rumah beria. Alhamdulillah mr hubby bertenaga hari ni mengemas rumah, vakum sini sana, lap2 sume dari depan sampai belakang. atas je aku rasa tugas aku la nak settle semua kan..


Mainan aqil sekotak tu aku dah kasi rumah baru :-) kitorang ada space bawah tangga, kira macam store lah kan, tapi tak pernah guna sebab kecik je.. now mendapat idea nak letak semua mainan dia di situ.. jadi kurangla sikit aktiviti dia menyepah2 barang mainan di ruang tamu... Langsir yang dah basuh belum digantung lagi.. beg balik kampung, of course la belum kemas kan. hari isnin baru balik kampung betul2...

My parents pun dah selamat sampai ke terengganu... mesti best dapat balik sana jumpa sedara mara kat sana.. Tadi mama call, diorang kat Pasar Payang.. oh heaven nya di sana. kalau aku  masuk situ, rambang mata okey nak beli barang.. sume cantik2, siap duit je la... T_T... okeyla, tu saje coretan aku kali ni.. harap2 aku berpeluang nak update blog lagi, sebab biasanya balik kampung hasben line memang out... okeyla, tata.. nak teruskan misi mengemas, melipat dan semua yang memememe.... :-) tata korang.. wassalam...

 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails