Wednesday, August 17, 2011

apa dah jadi..

Assalamualaikum..

Apa dah jadi dengan keadaan diri ku dan kawasan sekitar ku bila si kenit ni ada kat sini.. huhu.. Mula2 kontrol juga, pas tu dah malas dah. lantak le nak jadi apa kat tempat aku ni.. Dia dari pagi tadi - bangun kul 6.30 pagi, masih belum tido lagi sampai sekarang- 1.30 petang.. Duk makan sample kuih raya yanti - almond london sampai la habis.. huhu.. terjerit2 bila ibu tak de.. nasib la acik yanti sudi melayan aqil.. request macam2 pulak tu, ultramen la, upin ipin la.. mana nak dapat benda2 macam ni kat opis ni ...

 pen dan pensil yang berterabur...

OMG.. my table.. :-(

 bila agaknya bateri dia nak flat ni.. huhu..


6 comments:

Nur Hasyimah Mahasan said...

jangan sampai dier makan ubat2 stapler tu..huhu

littlehumblelynn said...

sue

bawak2 bersabar..sat lagi dia ngantok..jenuh pulak nak bg tido lak tuh,,

Fitri Senin said...

Salam sue...salam perkenalan. Kita sebaya!!! Fit pun ada toddler gak. Baru 1thn 20bulan.. Kalo di bawa datang opis pun mmg jadi cmtu..terus tak terurus meja yang sememangnya dah bersepah tu

Suliana said...

syima,
dah masuk dah ubat stepler tu dlm mulut tadi.. nasib baik nmpk.

kak lyn,
tu la.. smpai skrg tak tido lagi.. huhu..

fit,
thnx sudi singgah.. next time tak mo bawa lagi. hehe

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

hehehe..kalau bwk anak dtg opis mmg leh sewel kita dibuatnya,kenalah hero2 yg x reti dok diam nih... dulu bwk ilham, abis lari kesana kesini, di ketuknya bilik bos, siap bg salam, salamulekom...pening..at last, kawtim ngan member punch, larik balik awal..huruhara..hehehe

mamaelly said...

good job aqil..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails