Thursday, August 25, 2011

5 hari lagi..

Assalamualaikum.

Selamat pagi khamis.. Hari ni lepas sahur, tak buat apa2.. selalunya akan menjahit manik tapi hari ni macam dah tak larat je nak sambung projek manik.. sudah-sudah la tu.. tak terkejar pulak nanti :-) konon malam tadi ingatkan nak buat cornflakes madu, tapi penat sangat. lepas buka pinggan pun aku tak basuh.. melepet je layan budak kecik ni.. tak tahu la semalam emosi terlebih ke apa kan.. memang cari nahas la kalau merengek2 tepi aku.. lalu,sebelum 9.30 malam aku dah angkut sume tido, kecuali ayah aqil la, dia gi masjid berterawih.. alhamdulillah :-)

Okey, so projek pa ye hari ni? hmm tak tahu lagi.. semalam aku dah beli batu untuk digosok pada tudung.. sume nak nampak blink2.. hehe.. nanti la kalau ada free time aku gosok or lilinkan batu tersebut.. eh, en suami dah habis mandi, turn aku plak kena masuk toilet.. kang lambat plak pegi keje hari ni :-) babai.. wassalam :-)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails