Monday, August 15, 2011

15 ramadhan 1432

Assalamualaikum..

Hari ni aku dah keje balik.. macam chips more dah.. Aqil alhamdulillah dah hantar ke nursery pagi tadi. meraung2 juga la pagi tadi, dah lama tak sekolah. kebetulan dia orang pertama hari ni, kul 6.40 pagi dah terpacak depan nursery tu.. gelap gelita je nursery dia. rupanya acik yang duk umah situ tak bangun lagi.. kuikuikui.. ingatkan nursery tutup, nasib baik ada orang.. Dia dah baik dari chicken pox tu.. kuping2 dia banyak yang dah tercabut, tinggal beberapa yang besar2 je tak cabut lagi.. harap2 tak berjangkit ngan budak lain..

Hari Rabu ni pulak, nursery dia tutup, Nuzul Quran kan. aku tak amik la cuti, dah banyak naw cuti diambil.. so decide nak bawa ke opis jela.. siap dah kasi tahu bos dah, bos okey je.. hehe.. Sekali sekala kan, harap dia tak mengganggu ibu dia nak wat keje.. esok siap2 nak bawa tilam dan bantal dia.. kang nak bawa sekali arung, banyak pulak barang..

Lagi lagi lagi.. hari ni kan bonus dah masuk.. alhamdulillah.. sila la buat bajet masing2 ye.. huhu.. separuh bonus dah pegi ke duit raya.. camano tuh? akan dikaji balik pembahagian harta tersebut.. huhu.. korang dah tukar duit raya ke? kat mana tukar dan pukul berapa ye timing nak tukar duit ni? dah lupa la, setahun sekali kan..

Okeyla, hari ni aku half day. nak pegi check up petang ni dan bawa aqil sekali. Aku decide nak tukar klinik yang dekat ngan rumah, senang skit, tak yah ulang alik ke Ulu kelang lagi. Kalau sempat, nak bawa dia ke klinik gigi juga.. sian tengok gigi dia tu, macam dah ada bengkak kat gusi dia atas gigi taring.. harap2 tak yah cabut ke apa.. ingatkan nak tumbuh gigi, tapi bila tekan2 gusi dia tu macam lembik je.. 

Okey, kang kalau sempat aku update lagi ye.. bye.. wassalam :-)



 

1 comment:

Nur Hasyimah Mahasan said...

sukernyer org tu dpt bonus sebulan la ek..coz 2 org..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails