Wednesday, July 20, 2011

Problem on wednesday

Assalamualaikum..

Selamat pagi semua!! tajuk bermasalah?? hehe... sihat kah korang? hari ni aku rasa kurang sihat.. tak tahu la tak dapat tido yang berkualiti atau pun  pembawakan budak.. Aku dah mula sakit2 kat 'situ', selalu sakit ponggong je kalau dari baring nak bangun. tapi semalam, dia stat sakit kat situ macam ada benda cucuk time aku nak bangun.. tapi perut dan pinggang tak de sakit pun.. dia datang sakit time aku nak bangun dari kerusi.. cer cite nape? aku dah gi klinik tadi, tapi doktor tak de seminggu pulak.. macam tahu2 je tak gaji lagi, so tak yah la gi klinik minggu ini :-p  

pastu, satu lagi penemuan baru kat badan aku ni, aku terjumpa bijik2 kecik berair!!!!  ada la dua bijik. tapi sebijik tu dari minggu lepas lagi dah ada.. sebijik lagi baru disedari pagi tadi.. dia macam kena gigit semut, pastu ada air dalam dia.. nak kata chicken pox, kecik sangat. besar sikit dari manik tapi kecik sikit dari mutiara.. haa.. detail gitu.. korang pernah tak jadi benda2 pelik macam ni? kalau boleh, takmo la demam2 chicken pox time pregnant ni... huhu.. seingat aku, aku memang tak pernah kena dari kecik lagi..

Bila kita dah memikirkan masalah ini, badan pulak tiba2 jadi lemah seperti mengiakan simptom2 di atas.. atau pun, mainan perasaan.. oklah.. tak de mood la today... harap2 tak de apa2 kan.. bye. 

p/s: today cayang bucuk ibu dah 2 tahun 6 bulan :-) bila nak stop nenen ni budak kecik.. T_T

7 comments:

Qaseh said...

pembawakan budak mcm la yg jadi...dulu ms sy mengandung kena gatal2 satu badan tp xde la kena chicken pox tu...mmg xtahan kalo panas je mesti nak garu2.tp slps 5 bulan dah ok dah..,

ejaMaria said...

pegi la jumpa doktor... check bintik-bintik tu... take care yerrr...

Eyriqazz said...

get well soon...

Taste Of Tapah said...

baik pergi jumpa doc secepat mungkin....

Suliana said...

terima kasih semua!!! sy dah pegi klinik tadi.. alhmdlh tak de apa2.. cuma yg bintik2 tu doc pun konfius, so suruh saya buat further check up kat klinik kesihatan :-)

Erin Rashid said...

bintik2 kecik tu kdg2 aku pon dpt
walaupon tak pregnant heheheh
yelah kdg2 sbb kena gigit dgn serangga
bdn aku ni gebu serangga pon geram ;pppp
try sapu krim gatal
kalo hilang means takde ape la tu

Suliana said...

ERIN,

yela, nanti balik karang aku sapu krim gatal :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails