Wednesday, July 13, 2011

pagi ini..

Assalamualaikum!!! 

Good morning everybody!! apa macam hari ni? aku ok je cuma letih2 sikit rasa macam tak cukup tido je.. malam tadi, budak kecik tu ajak main.. apa la yang menggeli hatikan dia pun tak tahu la.. duk ketawa2, geletek2 ibu, berlakon tengah2 malam, cucuk2 mata ibu.. hehe.. pastu, bila dengar macam bunyi tapak kaki ayah dia, terus buat2 tido.. padahal ayah tak naik pun... last2, ibu call ayah cakap aqil tak nak tido, kena marah dalam telefon pun boleh nangis.. haha.. aqil aqil.. sensitif betul..

Hari ni kursus tak habis lagi.. dah 3 hari aku naik tren STAR.. memang sampai awal manjang.. bagus betul STAR ni ek, asal aku jejak kaki kat platform dia, terus je sampai tren. kalau dulu, pengalaman aku naik PUTRA, dalam 15 minit baru sampai.. tu pun berebut2 orang nak naik.. kadang2 terpaksa lepas je tren tu dah ramai sangat.. STAR ni pulak, kosong tak de orang.. mungkin aku pegi arah bertentangan kot.. yang aku kurang gemar nya, seat besi dia tu.. asal tren brek je, ramai2 menggelungsur ke depan.. haha.. mungkin pakai baju kurung kot, tu yang licin sikit... nasib baik seat tu muat untuk 6 orang.. kalau ada lompong, mesti dah beralih tempat punya..

Okeyla.. nanti kita stori mori lagi ek.. upss.. lupa nak share ngan korang. ada satu blog ni, best juga la.. tapi sedih sangat.. kisah seorang isteri yang kematian suami, meninggalkan 2 orang puteri yang masih kecil.. kot2 korang dah pernah baca ke kan.. insaf kejap.. sesuai dibaca untuk pasangan yang berdarah muda macam aku ni... supaya berbuat dengan orang kesayangan anda selagi hayat masih ada.. hukhuk. sedih sedih.. aku tak khatam lagi ni....MAWARNAFASTARI... al-fatihah untuk arwah...

bye. wassalam



 

8 comments:

Amiizaa2001 said...

ya amponnn aqil...pandainya ajak mama main tgh malam:):)

SUE: sedihnyaaa blog tu:(:(

Wanita Luvly (^__^) said...

wani pun tgh bc blog tuh..sedih la kak..sob..sob...

faiez said...

STAR???skrg dah name RapidKL either Ampang Line or Putra Line.....al maklum..hubby keja sane...

ejaMaria said...

eh... luqman pun mlm tadi time nak tido ajak main... rakam video dia nyanyi la... baca 1,2,3 la... ajak tido pandai pulak menjawab 'nan nak'... mmm... ngantuk Mama dia... ;p

Taste Of Tapah said...

bila ko bagi link nih, aku terus baca.. dan bila emotional macam aku nih.. aku menangis kot baca.. kuatnya hati seorang wanita di duga sebegitu.....

Suliana said...

kak mieja,
selalu dia dah ngantuk dah time tu.. nape ntah aktif plak mlm tadi.. hehe.. sedih kan? :-( tabah nya mawar tu...

faiez,
haah la, ah tukar nama ampang line.. hehe.. tapi still nak juga pakai star :-)

kak maria,
samala, kita yg ngantuk tgu dia tido.. hehe

zeti,
kaan.... aku pun meleleh gak bila baca.. sila cover line ye nak nangis :-p

Taste Of Tapah said...

tak cover pun.. siap pegang tisu lagi.. adui sedihnya....... nak kena cari kerja lagi, aku yang contract ni pun dok merungut.. mmg bagi iktibar kat aku, moga Allah bantu dia, mcm mana Arwah suami dia yang suka bantu orang.....

fiza arshad said...

kak sue..sedih jgk..mmg sadis jer..fiza pn tgh bace..time lunch hour ni xkemane2..thnx akak share blog yg bgs tuk kite insafi :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails