Friday, July 8, 2011

kenapa jadi macam ni..

Assalamualaikum..

Selamat pagi semua.. pagi2 buka blog, tiba2 view dari dashboard dah jadi lain.. macam ni..



aku tak tahu la aku salah tekan kot mana.. tapi rasanya memang tak de buat apa pun kat setting ni... dah view dia jadi lain.. ada sape2 tahu tak? ingatkan view je lain, nak tulis entry pun lain dah format dia.. huhu.. nak suruh adik aku godekkan, tengah orentasi plak mamat tu.. okeyla.. aku try godek2 dulu kat mana yang patut. tak biasala cam ni..

bye..

7 comments:

nizamsani said...

saya punya masih tak berubah.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

if guna draft.blogger as default setting, dia akan jd camtu..skang ni dah ade papan muka baru utk draft.blogger

kasih kita said...

Saya punya macam biasa je kak? Akak ada tukar ke?

Suliana said...

rose,

tq banyak2!!!! dah untick draft blogger tu... dah normal balik.. tq ye :-) su ni lmbt skit nak terima perubahan baru.. hehe

WuMing said...

WuMing punya masih mecam dulu... tak tau laa pula esok...

MISS STEADY DIARIES said...

akak, boleh tau tak macam manan nak ubah balek???
plezzzzzz..... help me!!!

Suliana said...

tu akak dah bagi cara diatas dalam komen :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails