Friday, July 15, 2011

jamuan sebelum ramadhan

Assalamualaikum..

Pagi tadi hujan. sedap tido sampai terlajak :-( dan buat pertama kalinya hari ini datang lambat dalam bulan ini. hari ini juga dalam minggu ini baru masuk ofis. Alhamdulillah kerja tak banyak yang menunggu :-) masuk2 ofis ada meeting selama sejam dan bacaan yaasin dimulakan tepat jam 10.30 pagi, sempena menyambut kedatangan bulan yang mulia iaitu bulan ramadhan.. jamuan ini diadakan secara kecil-kecilan dan tentulah tuan rumahnya penghuni tingkat 14...

Masing2 membawa makanan sendiri atau dengan kata lainnya potluck. jadi, aku membawa puding roti yang telah dicuba buat pertama kali pada 2 minggu lepas :-) makanan sangat banyak!!! alhamdulillah.. dikongsi bersama dengan penghuni tingkat lain.. yang tidak dijemput jangan kecil hati ye...

bacaan yaasin...

 main dish, nasi beriani masakan puan rosiah...

 kuih muih.. banyak sangat :-) sorang sikit, terus selambak.. dah macam jamuan raya pulak...

 posing2 dulu...

 ha.. ni sape beli kon aiskrim mini ni?? sudu lagi besar dari kon aiskrim, nak kasi aqil makan ke apa ni? hehe

 sembang-sembang dengan T.O.T

 menikmati betul kan muka aku makan.. hehe.. makan sampai rasa pusat nak terjojol keluar dah.. hehe

unit kami, kurang sorang, yana tiada dalam gambar...

ok.. tu je la cite hari ni.. jap lagi nak round2 lagi kot2 ada lagi balance2 makanan.. hehe.. dah nak puasa dah kan.. kejap je.. esok dah malam nisfu syaaban.. jangan lupa baca yaasin 3 kali ye kawan2.. mudah-mudahan hidup kita lebih diberkati.. amin... wassalam





3 comments:

faiez said...

sedapnyer...yum yum....

Taste Of Tapah said...

wah muka ku ada.. lalalalala

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

sedapnye makanan sumer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails