Monday, July 4, 2011

imbasan demi imbasan

Assalamualaikum..

Apa khabar semua! sihat tak? me, alhamdulillah sihat walafiat, diberi peluang oleh Allah Taala untuk menghirup udara di bumi ini dan dapat bersama orang2 yang tersayang.. insaf sekejap dengan cerita dari blog ini. kawan2 ada yang dah baca mesti tak sah kalau tak nangis.. jom sama2 bantu Puan Norma yang sakit.. sila klik ke blog filla dan moon ini.. Sama- sama la kita membantu, tak dapat banyak, sikit pun jadi la..

Okey, continue dengan my story pulak..  weekend lepas, memang tak duduk rumah dua hari. berjalan sabtu ahad. berjalan pun ke mana je, jumpa family. sabtu balik lenggeng, hari ahad ke kelang pulak.. Hari ni mungkin adik aku dah selamat jadi budak poli.. ntah apa cerita, message tak berbalas pulak.. Mari tengok kemeriahan dan kecomelan amanah dari Allah ini.. :-)

 bergambar dengan budak2 kecik dan atuk...

 siap dah atomen aiman tu..

 see see .. tiga A ini..

ke jusco bukit tinggi mencari barang budak nak masuk poli.. sempat lagi budak2 ni nampak lolipop kat cashier..

 eh, ni gambar budak hencem mana ni? hehe.. rindu plak kat aqil masa kecik2 dulu.. tembam..

ni gambar masa raya bersama aqil tahun pertama, baru pandai merangkak.. ibu jahit sendiri baju aqil tu..

hmm. itu saje kot rumusan cerita hujung minggu ku.. sambil2 melihat gambar2 di FB, mengimbas2 kenangan2 dan memori lama.. :-) 

bye.. wassalam



 

6 comments:

Wanita Luvly (^__^) said...

tembamnye aqil dedulu..heee~
xper pasni adik dia plk..hee~!

ejaMaria said...

bezanye... Aqil masa baby dgn skrg...

... ala... Luqman pun mcm tu... cam tak caya je klu tengok gambar lama... :)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

bam...bam la aqil mase kecik...huhuhu

Suliana said...

wani,

kan.. time tu la badan dia tgh semangat.. skrg je tingi yg bertambah.

kak maria,
beza kan.. hehe.. time tgh semangat badan.. :-)

Suliana said...

mama mya,

itu jaman 8 bula ke bawah mmg bam bam.. dah pandai jalan, terus slim gitu.. skrg ni mkn kuat juga, berselera, tapi badan cam tu juga, 11kg lagi..

fiza arshad said...

mmg rindu tgk pic anak mase bam bam..sbr aje la hehehhe..pndai akk sue jahit sndr bj melayu aqil tu hehehe :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails