Monday, July 11, 2011

good morning monday!!

Assalamualaikum..

Selamat pagi semua!! hari ni aku berkursus.. sempat lagi ko update blog.. yela, aku sampai awal, pintu pun tak buka lagi.. tapi cover2 skit la. aku duduk depan nak cari plug point punya pasal.. hehe.. kena bawa laptop sendiri.. terasa berat pulak bila kena usung naik tren ni.. huhu.. Pastu, bila dah masuk dewan kursus, terasa berhabuk gila laptop ni!! malunye.. yela, laptop kegemaran ramai kan.. hehe. dari mak bapak sampai la kebudak kecik itu.. tak pela, ada rezeki lebih, beli yang lain.. zaman bila la tu kan :-)

Budak kecik tu, pagi ni tak cukup tido.. tapi tak nangis la, bad mood je.. nak tido lagi la tu.. padahal, kalau weekend, dia la yang no 1 bangun awal.. time kena pegi sekolah, tak mo bangun plak.. semalam, dia kena sengat dengan penyengat kat dahi.. nasib tak bengkak mana.. kami balik kampong, dia duk main2 kat luar sambil ayah dia kutip buah rambutan. aku pun tak perasan bila mana dia pegi tepuk penyengat tu.. tahu2 je dia tengah ramas penyengat tu.. tahu2 juga nangis je.. may be dah rasa sakit agaknya.. huhu. sian anak ibu..

Okeyla, rasa tak selesa plak aku sorang je ala2 macam buat keje kan.. haha.. kursus pun tak stat lagi.. nanti2 aku update lagi. bye.. 



 

2 comments:

NUR said...

selamat berkursus..

Nur Hasyimah Mahasan said...

cian aqil...cepat2 baik ek...selamat berkursus

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails