Friday, July 8, 2011

dengar-dengar cerita...

Assalamualaikum...

Oleh kerana aku keje kat area yang bakal di'bersih'kan, hari ni je dah dengar ura2 orang nak balik awal.. huhu.. patut ke aku turut serta? tengok dari atas macam aman jek.. dengar2 rumours juga, kat bawah Maju ni, bersepah dah polis2 sume.. pastu, kat belakang SOGO tadi, dengar cerita dah ada 5 trak polis kat situ.. dengar2 rumours juga, SOGO pun nak tutup juga petang ni... dan banyak juga la kedai2 yang bakal ditutup esok.. termasukla lift kat Maju ni juga bakal ditutup esok, sempena kerja2 maintenance.. sume nya dengar2.. tak tahu la kesahihannya camana..

Beberapa hari lepas, ada la dapat emel dari kawan.. senarai2 jalan yang akan dibuat roadblock.. 

Senarai Roadblocks Polis start malam ni sampai ahad -

Putrajaya to KL, towards Kajang toll from Bangi,
Jalan Enggang towards AU2 and AU3,
from Damansara toward Penchala,
after Bukit Jelutong/Shah Alam traffic into Kampung Subang,
Damansara toll to Kayu Ara,
Subang airport road,
Jalan Haji Sirat to Taman Sri Pekan, Klang,
front of Monash University, towards Cyberjaya,
Jalan Kampung Pandan into KL

Additional information, the police is on stand by since most hotels in
KL is fully book during the weekend.

Wallahua'lam.. weekend ni memang kami plan tak gi mana2, sebab dah 2 weekend berjalan, nak duk umah je.. so, please stock up your fridge.. :-)

bye..


p/s: masalah layout blog dah selesai. tq rose :-)

 

3 comments:

Nur Hasyimah Mahasan said...

so nmpaknyer tok leh la nk berjimba2 di sogo ari ni ek...hehehe

mahizan.com said...

TQ bg info jalan2 yg ditutup.. Salam ukhwah..jom share info & idea di blog sy..

Marsha~ said...

nasib baik sy duduk kt melaka.. heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails