Sunday, June 12, 2011

silent weekend :-p

Assalamualaikum..

Hai frens!! how's your weeekend? me, duduk rumah je 2 hari ni.. haa. tak caye? percayalah sebab tu memang aktiviti kami weekend ni.. Nasib baikla adik aku ada datang tido rumah, hilang la sikit kebosanan tu.. especially aqil ni, kalau ada kawan, tak de la dia berkepit ngan ibu je.. 

So, malam tu, lepas maghrib, kami ke tesco.. beras dah habis.. nasib baik dapat masak untuk lunch. huhu.. carila barang dapur skit.. kebetulan kali ni yang habis adalah major item iaitu beras, minyak dan pampers.. bila dah 3 barang ni je, mau tak capai 3 angka kan.. tak pela, kang dah gaji, tak dela menyoping benda2 ni lagi kan.. sempat juga beli majalah kesayanganku iaitu majalah Pa & Ma, walaupun bulan lepas punya tak khatam lagi.. huhu...

 abaikan tudungku yang beralun tu ye.. haha

 ice coklat untuk ibu mengandung :-p

cheesy larva kegemaranku.. tapi mlm tadi makan sekeping je.. pregnancy kali ni, tak berapa gemar fast food..


dah jumpa i-phone mak ida, baru senyap sikit main game.. hehe.. ibu nak beli jugala i-phone ni tahun depan.. anyone nak kasi hadiah? :-p

Hari Ahad pulak, hari ni la.. duduk rumah jugak.. malam memang confirm takkan kuar la kan, kata nak tengok final AF 9. hehe.. jadi, pagi dan tengahari ibu dah masak, malam ni makan burger je la boleh.. hehe.. boleh la, alas perut.. insya-Allah nak cuba juga puasa sunat di bulan Rejab ni. bila la nak amik berkat ni kan.. Okeyla, sampai sini saja.. babai.. wassalam..


 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails