Saturday, June 25, 2011

Sepah Juara Maharaja Lawak 2011

Assalamualaikum!!

Berakhir sudah Maharaja lawak!! Yang pasti, Sepah adalah juaranya.. sian Jozan.. tapi lawak sepah pun boleh la tahan.. lawak Jozan pula, bab musikal tu yang best.. tapi dua2 menunjukkan kesungguhan dan buat nampak la homework..

Tapi time musical jambu, boleh plak aku terlelap sekejap.. mata oh mata.. mujur la mampu bertahan.. Lepas ni, channel citra tak tahu dah nak layan apa.. mungkinkah cerita abang jem tu? huhu. mungkinkah buang balik siaran citra tu?? akan difikirkan kemudian.. gonna miss maharaja lawak.. tapi time tengok, tertido aje keje ko.. haha.. yela, time tak sesuai, siang penat keje, malam selalu dah hanyut dah kul 10 tu..

Okeyla, going to sleep now.. mata dah kelat2 dah ni. upss.. hadiah ML tu agak lumayan kan? total hampir sejuta tu... kaya tul astro ni.. dah kaya tu, kurang2 kan la caj astro tu ye.. huhu.. ni semua sebab orang melanggan citra agaknya.. kayo kayo.. nabil juga sedap makan sorang duit tu even no 3..

Okeyla.. chow...tahniah buat semua pemenang!!!!  good nite. wassalam

 

3 comments:

Chegu Zubir said...

tahniah kepada Sepah...terbaik

khas buat blogger yang masih berjaga
Segmen "Saya Masih Berjaga"

littlehumblelynn said...

SEPAH is the most consistent performer tetiap minggu..apapun mmg suka lawak SEPAH...best gilers!!

Mama Farra dan Faris said...

bestttttttt.......


akak mmg sokong SEPAH..


orang johor almaklum

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails