Wednesday, June 15, 2011

selamat pagi

Assalamualaikum..

Selamat pagi semua.. Hari ni aku drive keta sendiri ke opis.. hasben ku outstation ke kelantan.. nasib baik adikku sudi menemani kami berdua di rumah.. Yela, bila tinggal berdua dengan anak ni rasa risau sikit kan.. tapi, kalau tak de orang teman pun, tak pe, cuma kitorang akan naik tido cepat2 la.. haha

Pagi tadi jalan agak jem nak masuk kl ni.. nasib baik belum pukul 8 lagi, sempat aku punch.. kan best kalau macam cuti sekolah, laluan yang biasanya panjang kena beratur, jadi pendek. tapi, bila dah naik cuti sekolah, baru pukul 7.10 pun dah beratur panjang..  nasib baik makcik jadi driver dua hari jek tau.. hehe. kalau tidak, nak naik komuter je tanpe perlu memikirkan sakit kaki main clutch.. yela, keta manual.. hehe

Okeyla, tak de apa nak story mory.. banyak keje skit.. ehehe.. babai.. wassalam..

p/s: saya dah jumpa blog yang tulis surat nora elena tu, kelakar la akak ni.. jom terjah

3 comments:

ejaMaria said...

la... Sue cari ke blog Cik Geli tu... dia tu gila-gila sket... ;p

Suliana said...

kak maria,

haah , baru jumpa :-)

nannie said...

salam ziarah,
sila la singgah blog akak ,thanks

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails