Friday, June 24, 2011

saya menang!!

Assalamualaikum..

Salam ceria di hari Jumaat!!! pagi2 lagi memang busy gile.. keje itu la, keje ini la.. macam2.. tiba2, dikejutkan dengan kemenangan  contest ini!! yeay, tak payah beli top up dah.. aku ni bukan senang nak menang2 contest ni (nak join contest pun malas tau), tiba2 dah memang nama aku ni jadi TOP COMMENTOR (selalu mengomen kat blog misscha ni), maka, aku pertahankan la kejuaraan ku itu dengan berusaha menambah komen seberapa banyak yang mampu... haha...  terima kasih misscha.. dah dapat pun top up nya.. hehe... dah la memang ada 2 sen je balance top up.. kekeke...


maceh misscha :-) kawan2, jom terjah blog misscha ni ..

bye!

 

6 comments:

faiez said...

wow..tahniah

Suliana said...

maceh :-)

ejaMaria said...

yeay... kongsi hadiah bole? ;p

Suliana said...

hehe.. x muleh.. :-)

nur said...

Tahniah..
Memang bertuah.. Waaa dah lama tak join kontes ni..

♥MiZz-siHa♥ said...

tahniah...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails