Friday, June 10, 2011

merepek mari makan kerepek :-p

Assalamualaikum...

Salam hari Jumaat semua.. apa cite hari ni? nasib anda baikkah hari ni? me?? huhu.. baddd okey.. pagi2 keje dah berlambak, pastu kena gi meeting plak. mula2 tak redha, pastu redha je la.. jadi bidan terjun okey  meeting kat putrajaya pukul 4 nanti. apa hal la meeting hari jumaat pukul 4 plak tu kan.. lantak la, pegi je la.. buat bodoh jek.. mula2 bengang jugak, siap nangis sorang2.. kekeke.. pastu sedar diri, itu pun nak nangis ke kena gi meeting? haha.. macam bodoh jek.. nasib baik ada pegawai atasan lagi sorang yang boleh tolong teman, lega skit di situ.. kalau tak, meroyan aku kat sini, tu belum gi meeting lagi.. hehe..

okey la, lupakan cerita tadi, hari Jumaat ni nak pegi mana ye? semalam, letih sangat. apa yang letih pun tak tahu la.. dah pertengahan minggu kerja memang selalu macam tu. bukan buat apa pun, tapi aku memang perasan, hari jumaat aku mesti sipi2 lambat atau lambat terus.. huhu...

hari isnin minggu depan pulak, ada check perut kat klinik.. berdebar pulak nak tahu result air gula aku. tapi akak nurse tu kata kalau teruk, dia call, tapi kalau tak de masalah dia tak call.. harap2 okey la tu kan.. tak nak la aku kencing2 manis lagi. lagi pun, pregnancy kali ni, aku rasa aku tak kuat makan nasi. ni minggu2 awal la.. tak tahu la trimester seterusnya camana kan.. harap2 aku clear dari segala penyakit..amin...

Okeyla.. rasa lapar pulak. nak lucnh apa ye hari ni.. tiba2 teringat gulai lemak nenas dan ikan masin, sape nak masakkan untukku.. huhu.. okey la, merepek je hari ni.. daaa..

wassalam
 

5 comments:

faiez said...

aips..xleh mkn nanas tau

ejaMaria said...

Sue, akak dah duduk kesihatan ni selalu je meeting kat putrajaya... balik KL dah pukul 7... sampai rumah dah pukul 8... letih dah... tapi dah kita 'makan gaji' kan... lagi la SYMP.... :(

Ilhamny.com said...

sedapnyerr nenas lemak ikan masin, tercelur cheq dgr.. linda masa ngandung dulu suka makan nenas... knp ntah, x ngandung x minat lak..

Suliana said...

faiez,

skit2 tak pe.. hehe

kak maria,
yela, symp.. tapi klu dah mmg projek kita, tahu segala2 nya, x kisah je.. ni klu kena blsah ni, buta2 je serah tengkuk.. huhu..

linda,
sedap.. tadi tghri dah dpt mkn kat mara.. nsb baik sedap.. nyesal plak amik skit.. hehe

misscha said...

huhuh...sedey ke kak?...xpe nasib bek ada org teman......sy ingatkan si dia pegi..ngupernye idok... kwang3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails