Thursday, June 23, 2011

happy birthday to you..

Assalamualaikum..

I dedicate this entry to our beloved friend, ZILA..

Happy birthday to you!!
Happy birthday to you!!
Happy Birthday to ZILA!!!
Happy Birthday to you!!

Moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki, sihat selalu, bahagia di samping family tercinta..

kek itu yang penting.. kalau tak, tak de la entry ni kali ni.. haha.. besdaynya dah 2 hari lepas, hari ni zila belanja makan kek.. TQ ye.. acik2 ni memang suka makan2 ni.. hehe.. bergambar juga penting :-)







sekian.. kenyang :-)

3 comments:

Taste Of Tapah said...

ok aku lapar tengok korang kenyang

misscha said...

cek puan suliana...tahniahhh!!! anda menang no 1. utk contest "Esok Misscha Nak Bg Award.& Hadiah Topup & Promote Blog Pemenang : SUKA2"

sila ke link kebawah untuk ambil award :)

http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/umum-pemenang-esok-misscha-nak-bg-award.html

Suliana said...

zeti,

sian ko. tu la selalu tak bertnya kabar kat floor kitorg ni. hehe

misscha,

maceh :-p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails