Wednesday, June 1, 2011

drama king

Assalamualaikum..

Sape drama king tu?? meh sini tengok budak tecit ni first time potong rambut kat kedai.. bulan lepas dah potong, tapi ibu potong sendiri. actually tak de la panjang mana, tapi ada la nampak macam dah panjang je rambut dia.. so, ambil kesempatan ayahnya nak gunting rambut, suruh la bawa aqil sekali.. testing.. hasilnya.. taraaa...

 wuuuu.. nangis berjurai air mata dan air liur.. hehe.. apala anak ibu ni..

apala agaknya ane tu syair kat aqil sampai nangis ni.. :-) lupa plak nak tanya berapa ringgit

cak.. dah happy balik.. 

lain kan muka dia. bila rambut dah sikit, makin kurus lagi anak aku ni bila tengok.. macam budak nakal pun ye jugak.. macam makin dah besar dah anak bujang ibu ni!! cepatnya masa berlalu dah bulan 6 dah... semalam, lepas balik dari gunting rambut, tengok dah tak nangis dah bila dah sampai rumah. dapat upah air vitagen.. balik terus je ngadu kat ibu "aqil nanges, abam potong rambut".. ala ciannya anak ibu ni.. hehe.. bulan seterusnya, boleh la hantar lagi potong kat kedai.. :-)

bye..!!

8 comments:

Syahada Ahmad said...

sape yang amik gambar? tak marah lak aqil bila orang duk snap pic dia. ehehehe, berjurai air mata, tp di tahan je kepalanya. lawak tul aqil ni.

Suliana said...

ayahnya amik :-) dah pesan suruh amik gmbr aqil masa tgh ptg rambut. hehe.. tak marah kot, sebab tak leh gerak, ane tu dh pgg kpla dia tu.. :-)

faiez said...

alolololo ciannyer anak ibu.....risau sakit kot

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

alah sian nanesss macam nak per nak oii...padahal nak gunting rambot ajer kuikuikui

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ehehhe mmg budak2 takut ngan mesin tu kot eh..rafiq pon sama
dulu masa 1st time potong kat kedai dia duk diam..tapi 2nd time dia nangis sbb dah tau kedai tu ade mesin bunyi cam mesin rumput tu.a.gagagga

ha kan encem tu...rambut dah kemas takde lagi rambut tingkat2 cam tangga cam ibu kamu buat tu..agagaggga

mamamuaz said...

dlm nangis2 pun aqil diam je...xde gerak2...senang ane tu nk potong :D

Suliana said...

faiez,

hehe.. ye kot takut sakit..

mama mya,
mcm tu la dia.. manje..

rose,
hahaha.. kini tiada lagi rambut bertingkat :-p

Ilhamny.com said...

mcm ilham gak..kalau lnda potong kan sndri ok jek, kalau bwk gi barber, mulalah meraung2 mcmnak terbalik kedai mamak tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails