Wednesday, June 29, 2011

dah bersedia

Assalamualaikum..

Hari yang mendebarkan sudah tiba!! dah 3 malam kot tido tak lena. asyik terjaga je.. huhu.. tak tahula penangan kena pergi parlimen ke atau pun penangan suka terjaga waktu malam.. asyik2 terbangun tengok jam dah pukul berapa.. Itu belum dapat message dari bos lagi, lagi tak boleh tido.. 

Harap sangat aku tak tido masa kat Parlimen tu.. Aku kan senang tido kalau dengar orang bercakap.. hehehe.. dalam kursus pun, kalau penceramahnya tak pandai nak tarik minat audience, pun aku dah 'berzikir'.. Tapi, dalam Parlimen ni mana lah boleh tido, nanti ada urusetia datang ketuk meja.. hehe..

Owh lupa, aku ke Dewan Rakyat hari ni.. Setakat ni, redha je la apa yang kena buat dan apa yang bakal berlaku. Dewan Rakyat tu apa ye? hehe.. nanti aku balik dari sana, aku cerita la. Masa sekolah dulu dan time interview kerajaan adalah aku duk pulun baca benda2 macam ni.. Sekarang ni, macam dah lupa dah.. tahu la sikit2 tapi kalau jawab exam, memang fail. :-p harap2 tak de isu hari ini, dan bila tak de isu, tak yah buat report..

saya dah bersedia .. kalau orang tanya, ko sedia apa? hmm.. blazer baru je.. haha..

bye.. wish me luck!

 

7 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tak penah masuk parlimen. sure bes eh tgk mcm2 ragam pak menteri.

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

SEDIA JUGAK NAMANYER SU KAN...EHEHEHE

ejaMaria said...

sedia untuk di soal jawab... ;p

fiza arshad said...

blazer br pn kire preparation gk tu hehehe...new experience tu kak sue, gud luck!! :)

lily lotus said...

bestnya :) sounds interesting..all the best yer

faiez said...

seb baik peknen..kang ade plak yang berkenan..ops!!!

Suliana said...

tq sume komen2 kat sini, tak smpt nak balas satu2. bz bee.. ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails