Thursday, June 23, 2011

buah tangan dari uzbekistan :-)

Assalamualaikum..

Hari ni dah masuk opis.. aqil masih lagi demam.. sian dia.. siang dia okey, cuma tengah malam la badan dia memang panas.. dah berbungkus dengan tuala basah.. nak kasi ubat takut terlebih dos pulak.. time tu dah pukul 4 pagi. so, bangun pagi2 before pegi keje, kasi dia tiga jenis ubat tu.. dah pesan dah kat adik taska tu macam2.. hmm.. ibu harap hari ni aqil akan sihat kembali..

Upss.. lari tajuk.. hari tu, salah seorang staff unit ni pegi melancong.. bawa balik ole2 dari uzbekistan.. kat mana negara tu mesti la kat negara padang pasir.. ye tak? ntah, aku pun kurang arif bab2 negara ni. hehe..

 first time makan almond yang ada kulit. hehe. yang laku adalah kekacang. yang buah2 kering yang merah tu macam tak berapa laku je :-)

yang ni apa ke namanya tak pasti. tapi lebih kurang macam candy kelapa.. manis sangat.. boleh la makan seketul dua je, pas tu dah stop.. :-)

Haih.. bila lah boleh berjalan ke negara orang pulak .. hehe.. tunggu dah nak dekat pencen macam akak ni baru dapat pegi jalan2 .. okey.. babai.. wassalam



4 comments:

faiez said...

sue..buah yg merah tu sedap..my bos pun baru je bg kitaorg....

Suliana said...

faiez,

ye ke sedap.. hehe.. tak rasa pun, mcm dah tak de je.. huhu

ira said...

sape yg pegi sana kak?

Suliana said...

ira,

kak nab pegi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails