Sunday, June 26, 2011

after 11 years

Assalamualaikum...

Semalam, ke birthday party anak kawan, yg juga papanya seorang blogger terkenal, femes amos gitu.. dah lama tak jumpa.. sangat lama, 11 tahun tu.. sejak dari lepas SPM tahun 1999, terus masing2 dengan haluan masing2.. tahu perkembangan masing2 pun melalui alam maya ni.. frenster, facebook dan terkini tentulah blog kan.. hehe.. masing2 dah ada 'handbeg' masing2.. 

 seronok dapat jumpa!!! teringat time sekolah dulu. hehe. masing2 comot jek.. :-)

GTO dan Detektif Conan.. hehe

 birthday girl tido la plak.. happy birthday alisya!! cepat2 minta adik ngan papa ye. hehe

budak ni pulak pantang dapat goodies, time tu jugak nak buka.. pemadam diingatkan coklat. asyik try nak makan jek.. huhu

kredit picture to azwa & iman.. suka pic ni.. tudung hadiah k long sgt sedap & cantik dipakai.. :-)

Kami datang dalam pukul 5 macam tu.. lewat sikit.. tapi okeyla, tak ramai orang, boleh sembang2 panjang.. sedap2 makanannya especially nasi dagang dan yang paling terkenan di hati adalah keropok keping terengganu tu. sedap bangat.. dah lama tak de stok kat umah.. memang tak boleh lawan kopok negeri lain..

Hope our frenship will never end.. Insya-Allah jika ada kelapangan kita bertemu lagi!!

Bye. wassalam..

4 comments:

Eyriqazz said...

huk3...pipi kembungg.....spoil2...hak3

Suliana said...

sian dia.. get well soon okey.. :-)

faiez said...

cun.....xdpt jupe....sob sob

Eyriqazz said...

tu lah....msg dah tau rmh, so, lain kali kena dtg serentak....
lg, happening dpt sembang sama2....
hihihiii....rindu kan zaman sek dulu??....kita ni bukan stakat sekelas...sedorm lg selama 2 thn...plg x lupa, time beratur sama2 nk gi dewan mkn,..hahahaah...prep pun sama....mmg memori terindh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails