Thursday, May 26, 2011

triple A

Assalamualaikum..

Ni cerita 2 minggu lepas kot.. korek2 folder gambar, lupa plak nak cite pasal ni.. 2 minggu lepas, kitorang bawa aqil gi umah mak longnya kat kelang. dah asyik menyebut abang aiman je kan.. bawala pegi.. asal cakap dalam tepon, tak kira dengan sape yang dia cakap tu, mesti tanya abang aiman mana?? kalau cakap dengan tok ma pun sama, pening nak melayan permintaannya tu.. hehe

So, pegila kejap. on the way pegi tu, hujan sangat lebat. sampai kat kelang je, elok pulak cerah terang benderang.. selalu macam tu.. suka la tu aqil ada kawan main. umah abang aiman pun banyak mainan, atomen  bukan main banyak. aqil je ibu tak layan beli banyak2 mainan, masa kecik2 dulu ye la ibu belikan. sekarang rasa cam bazir je belikan mainan banyak2, pakai tak sampai seminit dah hancur.. huhu.. okey, jom layan gambar :-)

 ni tengah stand by ibu nak amik gambar ni.. hehe..

 aqil tak ingat tu pegang lori orang.. hehe. aiman tak pakai suar..

 eceh, pandang tempat lain pulak.. tak pe, gambar abang aiman je ada.. :-)

 olololo.. adik affan.. senyum bukan main dia.. pandai posing ye...

muka ayu je.. ayu? huhu..

Okeyla.. tu je nak stori pasal triple A kami.. tengahari ini, mungkin nak cari baju swimming aqil, yang murah2 saje.. minggu depan nak gi tioman.. yeay, tak sabar nak berkumpul. dah lama gile tak balik kluang sejak dari raya cina lagi.. acik bertahan je sebab nak kumpul duit punya pasal.. huhu..

ok daa... wassalam :-)






 

2 comments:

misscha said...

nanti adik aqil masuk kump A jugak ke?

Suliana said...

hmm.. adik2 aqil nnti pelbagai abjad ada. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails