Friday, May 6, 2011

Selamat Hari IBU

Assalamualaikum..

Selamat hari ibu kepada diriku, ibu ku, ibu mertua ku dan semua kawan2 yang bergelar ibu... Bila tarikh hari ibu sebenarnya ni?? dah sume orang buat entry hari ibu, aku pun join sekali lah.. haha..

Pengorbanan seorang ibu memang tak dapat dinilai dengan wang ringgit.. Bila dah jadi ibu ni, baru faham bagaimana perasaan seorang ibu.. waktu kecik2 dan waktu sekarang, macamana kita treat ibu kita, macam tu la anak2 kita akan buat kita masa kita dah tua nanti.. Kadang2 bagus juga bila baca cerita2/ blog2 yang menasihati orang ni. Membuatkan kita insaf sekejap dan mula mengimbas kesalahan2 kita dulu .. Kita nak anak2 kita jadi anak soleh, taat pada ibu bapa, tapi kita macamana pulak ye.. hmm..

ni mama ku.. 

Semoga ibu2 kita dirahmati Allah selalu, dimurahkan rezeki diberi kesihatan badan yang baik, dipanjangkan umur yang berkat... Mama, terima kasih atas segalanya.. tidak terbalas jasa2 mama membesarkan kami semua.. 

p/s: sebak kalau bercakap pasal ibu.. 


 

2 comments:

NaDia CoMaNeCi said...

selamat hari ibu sue... ;)

fiza arshad said...

betul tu kak sue, da jd ibu ni br tau mcm mane pengorbanan seorg ibu kan? selamat hari ibu kak sue! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails