Monday, May 30, 2011

makan sate lagi

Assalamualaikum..

Weih.. monday blues okey hari ni.. ngantuk.. bukan aku sorang je, sume orang pun macam ni.. mood cuti sekolah, opis pun senyap sunyi jek.. Okeh, nak stori skit la aktiviti weekend aku, hari ahad.. mak mertua aku buat makan2 skit.. adik ipar belanja, ada rezeki lebih.. hehe.. dapat makan satey.. so, semalam, berkumpul la adik beradik ipar duai semua. yela, cuti sekolah kan, penuhla rumah MIL aku.. aqil pun suka sangat, ada kawan ramai yang melayan dia.. jadi, tak de la dia ingat nak nenen jek.. ada jugak la dia minta, tapi kejap je..

Siap skip time tido lagi tu.. bila dah petang, lepas mandikan dia, dia nenen kejap, terus tertido.. hasben aku angkat masuk keta pun tak sedar.. penat sangat la tu... meh tengok gambar la.. maaf ye, malas plak nak edit2 tambah watermark :-)

 penuh makanan

 mee hoon mak goreng..makan petang..

 sate.. main dish..

 puding cocktail of course la me yang buat.. :-p

 untuk budak2.. aqil panggil mc donald :-)

 dengan kakak najwa dan abang arrash..

 ni la cousins dia yang rajin melayan..

berebut wheel chair.. dan juga bola. padahal bola sendiri ada, duk sibuk nak main bola arrash :-)

dah.. tu je nak cite.. seronok sekali sekala berkumpul ramai2 cam ni.. sembang2, gosip2, cite itu ini..  ok dah. wassalam :-)
 

2 comments:

kasih kita said...

Muka arash sama ngan muka zaki kan?

Suliana said...

nana, muka abg dia sama ngan muka mr z :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails