Thursday, May 19, 2011

Lunatots di Maju Junction

Assalamualaikum..

Hai selamat pagi semua!!! apa nak diceritakan bila kabel handphone ku tertinggal di rumah.. dah 2 hari dah, terlupa nak masukkan balik dalam beg.. okeyla, kita story benda yang memang dah ada dalam pc ni je la.. Minggu lepas, kitorang pegi melawat Lunatots di Maju Junction. dah buka kedai tau kat sini. di tingkat satu. dulu, hanya booth kecil di sebelah Giant..


So, kelmarin kitorang saje survey2.. memang sangat menarik minat la barang2 kat situ. terutamanya CD dia. actually, kalau korang pembaca tegar blog aku ni, aku memang minat sangat nak beli CD lunatots ni, cumanya aku jumpa yang lebih murah lagi. hehe. so ikut kemampuan la kan time tu. sekarang pun kurang mampu juga nak beli, tapi boleh la kumpul sikit dari sekarang kan.. sebab aku memang minat sangat CD dia..

hai CD, apasal la ko cantik2 sangat ni.. geram tau...

Cantik bukan sekadar cantik tau. tapi, CD ni memang sangat lembut!!! sebab tu la dia mahal skit kot.. memang berbeza kalau compare dengan CD brand lain. pada pendapat ku kelebihan CD lunatot ni adalah jenis material nya dan juga warna yang pelbagai.. sangat mengujakan para ibu untuk membeli.. Lagi satu, banyak rupanya aksesori CD ni. ada alas CD juga nak elak stain poo poo dari melekat direct kat CD.. hmm.. fikir RM lagi.. huhu..



Lagi barang2 yang ada dijual adalah alat untuk breasfeed.. memang pelbagai la kan.. mainan baby pun ada, beg susu, beg ibu, beg baby, nursing wear sume la ada... duit je yang belum cukup... Oklah, itu saje sekadar perkongsian untuk kawan2 pada pagi ini.. wassalam.. bye.. have a nice day!!


8 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

kli kat KL senag nak dptkan barang cumils dan lawa2 cam tu tapi kat jb nikh payah laaa....best tol dok sanre memcam bole dapat huk...huk duitnyer ajer kan...kan...cipottt

Erin Rashid said...

thanks, sharing is caring kan
aku pon baru tau ada brand ni
tak berkesempatan nk guna lagi. camimi dah besar :)

faiez said...

xminat...li pampers je senang..hahahahaha

Kasih Kita said...

Akak ada beli apa2 ke?

ShE-iS-Me said...

mcm best je pakai cd ni kn..tp tu la nak kena kumpul fulus dulu huhu

lily lotus said...

teringinnya nak bagi baby guna CD. tapi babynya belum ada :P

littlehumblelynn said...

sue

bab mahal tuh yg x lalu tuh!!
apapun kalo fikir jangka panjang mmg jimatler..tp utk org x berapa nak rajin macam kak lyn sgt x sesuai..dulu pakaikan utk auni..en papa bising sgt2!!hehehe

Suliana said...

mya,

kat jb ada juga cwgn tapi tak igt plak nama apa. either sarakids or lunatot.. kena survey2 ye.. :-)

erin,
tak pe, prepare utk second baby nnti, insylh..

lily,
belikan utk anak sedara ke.. hehe

kak lyn,
su pun malas juga, tapi bila time pampers habis, baru nak korek cd balik . hehe

faiez,
mmg sng pakai pampers tapi terbyg kuar duit tiap2 bulan, yg ni initial cost je tgi tapi blh pakai until 3 years tau..

kasih kita,
xbeli lagi nana, melawat kawasan dulu :-)

she--is-me,
kumpul sikit2 dulu :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails