Saturday, May 14, 2011

blogspot dah okey..

Assalamualaikum...

Yeay.. blogspot dah okey. dari semalam membeku je blog ni. baca je boleh kan. tapi tengok blog orang lain pun sama, beku jugak.. hehe ok, everybody, now boleh continue blogging :-)

Tapi hari ni, di hari sabtu yang indah ni, kita kasi entry yang lite2 je la.. memang sangat lite :-) sebelum ni, punya lah banyak idea nak kongsi, pas tu dah terkubur sebab blogspot buat hal.. nanti2 la cite balik k..

Lunch ni nak pergi makan kenduri... aku cuti hari isnin.. best best best.. tapi tak pegi mana2.. hari isnin ni baru nak pegi buka buku dan kebetulan aqil kena pegi timbang.. so, better la amik cuti, banyak sangat hal nya. dan mungkin aqil akan di hantar ke nurseri hari isnin, sebab ibu ngan ayah mungkin nak tengok wayang.. boleh cam tu?? hehe. tengok la camana.. kang kalau jalan2 tanpa anak ni, teringat2 pulak kat dia.. tapi, bila bawa dia, sangat limited movie apa boleh tengok.. huhu..

okey.. hepi weekend.. bye..


3 comments:

afni+hafiz=dani said...

hehe..kecoh semua orang bila blog tak bole bukak.mujur da ok

faiez said...

komen kt blog faiz byk yg hilang..tensen

Suliana said...

afni, haah.. termasukla saya :-)

faiez,may be ada balik kot nnti.. tgu dia ok betul2 :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails