Saturday, April 16, 2011

weekend yang santai

Assalamualaikum..

Asal weekend je, blog senyap sunyi.. hehe.. busy dengan urusan rumah tangga.. ni baru je lepas tengok AF.. Aqil pun dah tido, baru la senang nak buat keje apa yang aku rasa nak buat.. hehe.. hari ni tak pegi mana mana.. lepak di umah saje.. esok baru la nak melawat biras ku yang baru sahaja melahirkan anak.. Kain semua dah settle basuh hari ni kecuali yang perlukan cucian tangan belum settle lagi.. tapi, cuaca pagi tadi hujan, so kain sume sidai dalam rumah saje.. Insya-Allah tak hapak.. pengalaman ku sidai kain dalam rumah, tak pernah lagi bau busuk.. may be cara sidaian, sabun yang digunakan dan pengudaraan bilik tu perlu betul kot.. hehe..

Okey, petang tadi murah rezeki.. jiran ku ajak birthday party cucu sedaranya.. kenyang la kami anak beranak.. siap dapat bawa balik kek coklat dan pulut kuning lagi.. so, dinner tadi tak perlulah masak sebab lauk tengahari berbaki banyak dan tapau kek serta pulut kuning yang perlu dimakan... hehe.. budak aqil plak, hari ni terlalu aktif, tido hanya sekali jek tengahari tadi.. may be terlebih gula dalam badan, tu yang tak reti duduk diam tu.. huhu..

Okeyla, sampai sini sahaja aku memenuhkan ruang kosong hujung minggu di blog ku.. babai.. wassalam..



 

2 comments:

misscha said...

semalam tgk af...betul la ckp rakan2 af kali ini sume x berbakat... huuuuuuuuuuuuuu

faiez said...

asal weekend kerja umah..asal kerja umah..weekend

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails