Tuesday, April 12, 2011

semalaman di JB

Assalamualaikum..

Janji pada diri sendiri nak update blog malam tadi.. tapi, meeting habis pukul 10.30, drag sampai pukul 11.30 ada discussion dengan bos.. masuk bilik, siap2 kan diri untuk tido.. tengok laptop pun sipi2 je.. argghh, esok la update.. hehe..

Malam tadi, tak boleh tido nyenyak.. biasala, tido kat tempat lain memang ambik masa skit. pasangan sebelah pun lain.. haha..mata ni dah merah, penat tapi tak boleh tido.. malam pulak asyik terjaga je takut terbabas nak bangun esok pagi..

upss.. lupa.. semalam masa tengah2 disscuss dengan bos, aqil tepon. ye, ayah aqil tolong dail la.  hehe... sian anak ibu, kul 11 tak tido lagi.. nangis.. ibu tahu aqil nak tido, tapi tak dapat tido kan sayang.. insya-Allah malam ni ibu balik tido ngan ibu ye...

Nanti dah balik kl, aku update story banyak2 eh pasal pan pac ni.. kat sini, tak sempat. pinjam broadband kawan dan juga pakai wifi hotel, sangat limited masa nya.. okey, meeting pun dah nak habis sementara aku tulis minit dalam blog ni. hehe..

Doakan selamat perjalanan kami balik ke KL.. bye..

wassalam



2 comments:

Marsha~ said...

elu aqil.. bleh berkenalan??? ihiks

Suliana said...

marsha..

halluu.. :-) boleh saje :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails