Friday, April 22, 2011

salam jumaat

Assalamualaikum..

Hari ni dah hari jumaat.. busy lagi wei.. pagi2 dah diskas2.. esok plak kemungkinan kena keje juga.. tapi aku harap aku tak pegi la kan.. huhu.. my parents datang sini, tapi tido umah adik aku kat kajang.. so, kitorang nak get together la dah parents aku datang, takkan kena pegi keje.. huwaaaa.... 

okey okey.. saje je nak menceceh kat sini.. kang korang rindu kat aku plak.. hehe.. mood blogging masih ada okey, cuma busy sangat. kat umah tak boleh nak lama2 depan pc.. main fb pun sambil baring sebab nak nenenkan aqil.. tu yang kadang slow je aku nak komen2 kat post orang.. huhu... aku ada dapat satu keje dari nuffnang.. assignment ke? ntah le.. dia kasi emel suh aku buat entry pasal nestle tapi churp churp punya iklan.. itu pun aku tak sempat buat lagi. cost per click 20 sen to 40 sen.. kat opis ni bukan boleh buka churp churp, so tak dapat la buat lagi entry tu.. tunggu malam la.. tapi, aku pun tak sure bila masa aku sign up churp churp ni.. ada la dulu aku main2 sign up, tapi macam tak habis je sign up aku tu.. tiba2 plak boleh terdaftar dengan sendiri nya..

okeyla, korang layan je la ye bebelan ku ini.. hehe. salam hari jumaat. babai....



 

3 comments:

MommyAqil said...

busy2 jugak tau tp kesihatan diri n baby kena jg juga..hihihi...Assignment Churp churp..wahh mahsyukkk..hihihih..

Amiizaa2001 said...

waaa assigntment chrup2...:)
seronoknya atuk+nnenek aqil ada sini:)

Suliana said...

hehe.. tak tahu la assignment ke apa, ntah2 sume org dapat tak?? hehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails