Friday, April 1, 2011

salam jumaat

Assalamualaikum..

Selamat hari Jumaat.. hari ni aku drive sendiri.. masing2 bawa keta sorang satu sebab masing2 ada hala tuju masaing2.. dah lama tak bawa keta kan, jadi berhati-hati.. tak main la  cilok2 ni, kang bergesel keta dengan orang lain, mahu kena bebel ngan laki i okey.. kalau bawa keta sendiri, aku yang geselkan tak pe.. hehe..

So, kul 6.45 dah terpacak dokong aqil.. awal sangat.. dah la aku bangun terkejut.. mula2 laki aku kejut, tapi mata macam kena gam, tak sedar aku tertido balik.. masa tu aku tengah mimpi lintah banyak sangat, air banjir.. baru je aku nak bunuh lintah tu dengan garam, tapi tak mati-mati, dah kena kejut lagi sekali dengan laki aku.. haha.. terkejut aku, bangun tercungap-cungap takut lintah punya pasal.. so, tenaga aku banyak dihabiskan semasa tido ye .. hehehe.. aku ni memang kuat mimpi waktu tido.. tu yang letih agaknya, masa tido tapi otak bekerja jugak..huh, letih..

okla, ni introduction saje di pagi hari.. kang aku bebel2 lagi.. untuk kawan2 di Ukur Bahan JPS, selamat ber 'team building'.. tolong tengok2 kan en. suami saya juga ye, kot2 terceria lebih ke berjauhan dengan ank bini.. hehehe.. babai.. wassalam :-)



11 comments:

mamaelly said...

hihih salam jumaat sue..arini abg bebel tak p jkr mcm jumaat2 yg lepas..hihi kalau tak ada je muka dia kat maju junction tu eh

Ilhamny.com said...

okies, karang kalau zaki terover melompat2, linda tolong rotan kan jek..hahaha,

eh, samalah, lnda pon leh katakan tetiap ari, de jek mimpi...sampai penat kdg2..(tapi klaka la mimpi sue, siap tgh nak boh garam kat lnth tu)..hehehe

Nur Hasyimah Mahasan said...

hehe..sorg dok dpt nk nolong tengok2kan ur hausband..diriku tak p....

Suliana said...

elly,

tula, tak nmpk plak dia hari ni :-)

Suliana said...

linda

pegi jugak ye??

haha.. klu tak de org kejut tu, mmg tak bangun la pagi tadi :-)

Suliana said...

syimah,

yela, syima tunggu hari kan.. hehe.. tak pe, ada spy lain lagi.. kekeke.. mmg dari dulu smpi skrg, ada je spy tlg tgk kan, nnti dia behave sikit .. haha..

angah said...

dia bkn mkn saman dgn kteorg su hek3x

axelida said...

tukang rotan dah ada... tukang tengok dah ada.. so akak tukang gelak jer lar nanti kalau apa2 hahaha

Suliana said...

kak is,

hehe.. tahu dah :-)

kak ida,
haha.. lawak la kak ida ni :-)

faiez said...

pasang spy eh..hihihi

Amiizaa2001 said...

hhhehehehhehe suka mimpi ehh:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails