Tuesday, April 26, 2011

Restoran Saba, Cyberjaya

Assalamualaikum..

Sambungan entry weekend lagi.. Oleh kerana ayahnda ku tak dapat makan nasi arab, siang hari tu, sebelum diorang balik Johor, ayah decide nak pegi balik makan nasi arab tu.. aku plak, ingatkan tak dapat join sebab hasben aku dah datang amik.. sekali tu, dia okey, maknanya dapat la aku gi jalan2 dengan family dan makan sekali.. yeay!!

So, google2 tengok2 dia buka pukul 1 tengahari.. sebelum tu, kitorang pegi alamanda dulu.. jalan2 kejap.. pastu terus ke cyberjaya.. Aqil pulak meragam hari tu. dari malam sampai la ke hari tu dia nak Ibu jek.. adoi. geram betul.. ni baru starting meragam kot..

Sampai2 jek, keta penuh lagi!!! tapi tak seteruk malam tadi.. masuk2, alhamdulillah ada kosong.. memang rezeki ayah aku la nak rasa nasi arab ni.. ok, jom layan picture makan2..

 makan ye.. muka masing tengah lapar dan keadaan agak kecoh ye pada ketika ini :-p

 aqil aqil.. nasib la ko dapat ibu penyabar ni..:-p  layan je la anak mu ini...

 ayahnda tengah kira duit.. hehe.. terima kasih ayah.. moga murah rezeki selalu...

 posing dulu sebelum balik....

 saba restaurant

 range of price..

kami order hanith, mandi dan kabsah. ada lamb dan juga chicken..

Kami amik 4 set nasi. 2 set kambing dan 2 set ayam.. semuanya lembut2 belaka.. nyum nyum... bagi yang pertama kali rasa, memang nak rasa nasi la kan, tapi next time kami nak rasa western pulak.. macam best je tengok western arab tu.. hehe.. total untuk kami lunch 8 orang dalam RM 152.00.. rasanya okey la tu kan.. aku siap bawa balik tapau nasi tak habis tu.. malam hangatkan je, makan lagi, rasa tak cukup pulak.. hehe.. arghh.. tiba2 rasa lapar pulak..

Okey la.. till now.. habis dah cite weekend aku.. babai.. wassalam

 

7 comments:

faiez said...

Smlm baca entry Su cm nk tahu pasal Restoran ni..so terjawab sudah..thanks!!!

Amiizaa2001 said...

akhirnya dapat makan jugak:)
sue, nak awal boook meja , dtg pukul 12.00, dia dah bukak....

♥MiZz-siHa♥ said...

xpenah try lg nasi arab nie...tgk mcm menarik je.

mamaelly said...

macam sedap je..leh tarik tangan hubby ni..

littlehumblelynn said...

dekat setiawangsa ada jugak 1 cawangan SABA..rasa lapar tgk gambar :)

MommyAqil said...

Selalu gak mkn sini..SUperrbbb sedapppp..sekali try rasa cam nak mkn lagi kan sue..hihihi..Aqil ngamukk??hurmm samalah dengan my Aqil..asik ngamuk jeee!!nak kata nak ade adik,tak de pon..huhuhu..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

mamam beshhhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails