Monday, April 11, 2011

outstation for 2 days..

Assalamualaikum...

Hari ni aku outstation!! ke Johor Bahru.. menjadi urusetia mesyuarat pemantauan.. kali ni aku decide boleh la ikut sebab 2 hari 1 malam saje.. tak de la lama sangat kan tinggalkan anak.. huhu.. Kali ni meeting di Hotel Puteri Pacific.. Jap lagi dalam kul 8.30 bertolak la kami menaiki kereta kawanku @ juga miss scha...

oklah.. apa2 pun, selamat bekerja dan doakan perjalanan kami baik2 sahaja dan selamat tiba ye.. untuk suamiku jaga anak baik2, susu sume dah cukup, tinggal budak tu nak atau tak nak je nak minum.. huhu.. selamat tido tak lena ye malam ni sebab aqil selau berjaga cari nenen malam malam.. hehe..

Dan untuk 2 hari ni, kalau ada wifi free, aku update blog.. kalau tak de, tunggu balik aje la ye.. terlupa nak amik broadband ku nak bawa sekali.. ok, last but not least, tuan tanah nak interframe dengan beberapa keping gambar bersama anak tercinta.. hehe.. babai.. wassalam

ibu nak pegi mana??

 ibu work.. 

 ooo... :-)

 mmuaahh.. cayang ibu sikit.. gigit dia!! :-)

 satu Malaysia...

ok dah.. cepat la tutup komputer, kawan ko nak gerak dah tu.. :-)


 

5 comments:

Ilhamny.com said...

hahaha..tomel..tomel gmbr2 tu..klaka muka aqil yg 1st tu, cuak gilerr..

Amiizaa2001 said...

alalalala sue, sedihnya kmieja baca...aqil mesti tak lena mlm nie huhuhuhuhu .....

misscha said...

setuju2 muka aqil kelakar gambar first tu

zety comel said...

oit tinggalkan aku kat opis.... sob sob...
esok nak letak tengkok kat PROKOM wakil bos ngan pn seri... tatut

Suliana said...

linda,
hehe.. dia tgk ayam agaknya..

kak mieja,
mmg pun, nangis dia malam nak tido tu..

misscha,
hehe...

zety,
sian ko.. klu aku jadi ko pun aku gelabah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails