Thursday, April 7, 2011

makan kek di pagi hari :-)

Assalamualaikum..

Makan kek di pagi hari?? hehe.. itu lah yang berlaku pagi ni.. Kek ditaja oleh my intermediate bos.. Semalam besday dia, 6 April 2011.. yang ke 15.. uppss 51.. Semoga puan panjang umur, murah rezeki, sihat selalu dan jangan pening pening ye.. hehe.. Semalam kami bagi sehelai tudung awning hitam tu plus dengan brooch dan juga kad besday yang ditandatangi oleh setiap staff nya beserta ucapan.. teringat besday dia tu sebab hari2 tengok sistem yang memerlukan IC dia.. so, tu yang alert tu.. hehe.. 

 kek secret resepi .. yummy... memang hanya makan kek saje, air masak sendiri ye.. hehe

kenapa makan kek pagi2.. sebab nya kang ada budak tak dapat rasa sebab dia nak kena gi induksi kat cherating!! yang baju putih oren peace peace kacang pis tu.. hehe.. tu la anak buah  aku yek.. so, aku patah kaki la 2 weeks ni.. upss.. ni la group kitorang.. pompuan plus sorang lelaki tolong amik gambar.. hehe..

okeyla.. nanti2 kita sambung balik ye cite2 blog ye. hehe.. upss.. ada blogger baru tau, baru 2 hari rasanya.. kawan aku jugek.. so, feel free to visit, please come in :-) niza, akak tolong promote ye.. hihi.. bye.



 

8 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

eheheh smapai tertonggek2 sue nak amek gambar ngan kek nyer pasal..:-P

Suliana said...

nak masuk gmbr punya pasal.. hehe

cruella137 said...

wah..trus masuk blog..mmg ini blog huptoodate lah hahaha..
ala tk smpt tgk tudung tu..nti kalo puan pakai kasi hint ye...heheh

Suliana said...

cruella,

of course up to date.. hehe. tadi puan dah pakai brooch biru tu.. hehe

misscha said...

hehehehhee....ada kisah disebalik broochhh

ainey said...

smlm besdy puan seri ke..byk kali g jmpe die smlm.xtau bsdy die.lau x leh wish..mn tau dpt jmpt mkn kek ke td.hahahaah....;)

faiez said...

ni kire bodek bos eh??hihihi berbaloi dpt mkn kek secret pepagi....

Suliana said...

missscha,

shhh.. :-)

ainey,
tula.. lama tak nmpk.. balik ni gi beli kejap, kang kempunan anak melelh je air liur.. hehe

faiez,
bos yg bodek kitorg suh buat keje.. hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails