Friday, April 8, 2011

listening USOP WILCHA

Assalamualaikum..

Selamat pagi, salam hari Jumaat.. Pepagi ni memang aku tertunggu2 la AM CREW HOT FM.. nak dengar celoteh abang usop wilcha ni.. tup tup, lambat plak dia masuk konti, dan aku tak dapat dengar dalam kereta!! how frust.. sampai2 je di opis, nasib baik si niza ni ada headphone.. wah.. dapat la aku testing radio kat dalam handphone aku ni.. dah 2 tahun baru nak test ada radio ke tak.. huhu

dapat okey!! walaupun line macam pecah2 tak clear.. huhu.. sambil2 buat keje yang super melambak ni, dapat la aku sengih sorang2 sambil pakai earphone ni.. jangan la ada orang lalu tengok minah ni tersengih sorang2.. haha..

 abg ucop yang makin glemer.. 
kredit picture to mr. google.. 

oo.. dengan tok ti rupanya dia bergambar.. eleh, nak rahsia2 tak nak sebut nama..haa..zaman cyber sekarang ni, google je, sume boleh dapat.. hehe

okey.. babai!! 



 

2 comments:

NaDia CoMaNeCi said...

haha suke giler ucop wilcha nie..femes amos dia skang..

littlehumblelynn said...

kelakar betul dia nih kan..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails