Wednesday, April 27, 2011

kursus tamat

Assalamualaikum..

Sehari menyepi kerana berkursus..nak cukupkan 7 hari punya pasal, now baru ada 3 hari setengah.. kena pegi lagi kursus ni.. tak sempat nak auto publish apa2 cerita.. ingatkan dapat wifi free kat dalam bilik kursus, rupanya diaorang pun dah blocked, semalam je dapat, hari ni yilek... may be nampak peserta kursus duk main handphone je kan.. huhu.. main tenet sebab nak tengok emel opis, bukan nak tengok benda lain pong.. hehe..

Okeyla, never mind.. tomorrow i will blogging as usual.. insya-Allah.. Jika tiada kesibukan di opis la kan.. okeyla, itu je. babai..

p/s: sori lately agak sibuk tak sempat nak reply komen korang satu2.. nanti jika ada masa terluang, akan ku balas satu persatu okey.. tq juga pada yang sudi visit this blog dan jadi follower saya. sangat2 menghargainya..

 

5 comments:

NaDia CoMaNeCi said...

ko ada gak 3 setengah dah..aq baru sehari..huhu

ShE-iS-Me said...

kena g kusus gak esok huhu nak cukupkan kuata hehe

Sharinginfoz said...

sekali sekala seronok gak kursus

faiez said...

mcm xbest jerk hari2x ku tanpa entry baru mu..hikhik

Suliana said...

nazat,
panjang lagi tahun ni, blh capai tu. hehe..

she is me,
selamat berkursus ye :-p

sharinginfo,
ye betul, makan free :-)

faiez,
eh, ada orang tgu ye.. hehe..tq..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails