Monday, April 11, 2011

Hotel Puteri Pacific Johor Bharu - intro

Assalamualaikum... 

Kami dah selamat sampai ke JB pada pukul 1 tengahari tadi.. Alhamdulillah.. cuaca di JB ni ala2 mendung gitu.. petang pulak, hujan.. patutla sejuk semacam je.. nasib baik bawa jaket, tak de la rasa sejuk sangat.. jadual meeting sangat pack.. sampai pukul 1, makan2 sume check in, solat, kul 3 dah start meeting.. meeting drag sampai pukul 5.30.. pastu, bila orang dah balik bilik, kitorang masih lagi dalam bilik meeting tu, buat keje.. bila masa nak berehat pun tak tahu la.. ok, sampai bilik pukul 6.30..kul 7.30 dah turun makan, meting balik kul 8.30.. gitula cite nya..

tadi phone aqil jap.. ala, syahdunya suara dia.. tak pernah dengar suara aqil dalam telefon.. comel sangat.. rindu sangat kat anak ibu.. sedih ibu.. ibu tanya aqil makan apa malam ni?? mc donald.. sian anak ibu..

okey, sebelum kita feeling2 rindu kat anak, mohla kita tengok gambar di hotel puteri pacific JB ni.. ni first time sampai sini. even aku orang johor, tapi bila sampai JB memang lost.. tak kenal sangat area sini.. kalau drive sini, sesat agaknya.. hehe..


 ni la pilot kami yang berhemah.. :-) menggunakan garmin mencari jalan di JB

 checking meeting room

 the ice cream..

 the dessert..

 tengah meeting pun semapat lagi snap.. hehe.. blogger la katakan..

 the goodies.. ada kepek, kopi etc2.. provided by jkr Johor

me.. hehe.. tengah tulis minit.. setengah jam pertama je concentrate, selebihnya bergantung pada recorder.. letih nak dengar panjang2 ok.. tak masuk dah.. huhu..

okeyla, nak siap2 nak meeting malam pulak.. insya-Allah kalau ada time aku update tentang bilik pulak ye.. bye.. wassalam..



4 comments:

Syahada Ahmad said...

Masa sebelum ada anak, hantar la nk kursus/meeting kemana pun, sha rela, pasrah, kadang2 kecik hati kalau nama tak naik. ekekeke

tp, bila dh ade anak ni, macam2 alasan duk pk supaya jangan bagi nama naik, ekekeke
tp xde maknanya pk sampai mabuk pun, kalau dh kena pegi tetap kena pegiiiiiii

NaDia CoMaNeCi said...

samela ngan aq kalo gie jb sure sesat..siyes tak tahu jln johor, nama jer org johor..tp kalo ko tanye aq jln melaka insyallah leh jawab..haha

jauh ko meeting..sure rindu ngan si aqil yer..

Ilhamny.com said...

bila outstation nih anak2 la sian kan..lnda pon tgh poning, khamis jumaat nih kena gi kedah, next week isnin slasa kena gi trengganu, ...mcmne la anak2 ku, nak siapkan dua2nya gi skolah...leh kerr..??abahnya pon mcm x kompident jek... risau2..

Suliana said...

sya..

betul sangat.. walaupun kerja luar su mmg suka, tapi bila kenang anak, terpaksa berkorban kesukaan ku.. :-p


nazat,
ko pun sesat gak?? ehehe.. tak familiar la kan jln sini.. klu study sini ,mgkn expert..

linda,
wah, byknya tmpt kena pegi.. insya-Allah ayah dia blh jaga dgn baik :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails