Friday, April 29, 2011

face expression..

Assalamualaikum..

Dah petang2 ni kan, semangat kerja terus macam baeekk punya.. :-p meh la ngadap muka anak bujang ku di petang hari ni.. ada 3 hari free boleh melayan anakanda terchenta.. 3 hari ni juga nak kasi dia minum susu mamamamamama dutch lady tu.. hehe..


face expression by aqil.. saje je ibu turunkan rambut dia.. comel tak ?? hehe.. macam cepat panjang la pulak rambut dia.. macam 2 bulan lepas baru je potong.. nak kasi botak macam kesian pulak. tapi memang rambut / kepala dia bau masham even dah syampoo..  kuat peluh budak kecik ni. sekolah nanti camana la, mesti belengas je, bau bucuk :-)

Pagi2 sekarang ni, susah betul dia nak bangun. selalu aku memang salinkan pampers dia.. tapi sekarang ni, dia tak kasi salin pampers dia pagi2 tu, ngamuk2 la.. terpaksa la angkut gi nursery..  oleh itu, sebelum tido kena salin jugak pampers dia supaya esok pagi tak de la lencun.. tido pulak dah pandai berdengkur, menurun sape la ni.. hehe.. dah angkat dari tido pun masih tido lagi di bahu ibu.. tapi mulut sebut "honey star".. okey, itu memang bekalan dia pagi2..

Okeyla, itu saje ending blog untuk hari ni.. selamat bercuti kawan2.. selamat hari pekerja.. take care ye!!!! babai. wassalam..

p/s: balik nak tengok wedding of the year prince william and kate.. malam, tengok maharaja lawak pulak..  ada juga aktiviti malam ni yek :-)

2 comments:

mekchu said...

hehe.. comel bila wat rmbut cam tu.. suka..

part kuat berpeluh tu mmg tak leh wat apa kan.. siang malam syampoo pun bau peluh jugak.. tp itu lah bau idaman pon.. haha.. kadang2 mmg saje cium kat rmbut :)

misscha said...

muka aqil cam x puas ati je.....hehee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails