Thursday, April 14, 2011

camwhore

Assalamualaikum..

Entry kali ni lebih bersifat interframe ye.. ok, ni last cerita kepada pan pac tu la.. sayang plak bila ada gambar tidak dikongsi bersama.. nak upload dalam FB, tak de masa, so, upload kat sini je lah yek.. hehe.. so, misscha, kalau nak amik gambar u dalam ni, silakan :-) tapi akak terajin edit pakai picnik, ada kacau sikit la tulisan2 tu ye..

 seperti biasa pembuka bicara, gambar tuan tanah la kan.. :-p
tak reti lagi pakai hp amik gambar depan cermin..

 3 stooges.. faiz, misscha and me..

 ehem ehem.. me lagi :-)

 dalam lift pun sempat :-) oh my eyebag.. nampak sangat rajin kerja :-p

 haha.. kelakar muka sorang2..

time to check out..bye bye JB..

sepanjang waktu di sana, memang tak de masa nak shopping2 ke, cuci mata ke sebab memang pack. naik bilik untuk mandi, sembahyang, tengok tenet.. hehe.. pastu turun balik, menjalankan tugas.. padahal JB City Square tu sebelah je.. siap org Johor ajak gi pasar karat, tapi memandangkan ada keje yang kena tolong siapkan, babai saje la.. next time plak ye.. next combine meeting mungkin di Penang.. sape yang kena pergi tak tahu lagi. me?? hmm.. tengok keadaan dulu.. hehe.. 

okey, so task after meeting is tulis minit!!!!! nampak gaya macam aku je kena buat sebab sume orang macam berbelas2 urgent list to do.. huh.. alasan kamu yek :-p  takpela, minit tu tak kisah nak tulis, ok apa tulis minit, boleh belajar tapi kena dengar balik recorder tu yang bercinta sebab aku ada skip2 banyak benda.. huhu.

ok.. babai.. wassalam..


 

8 comments:

Ilhamny.com said...

wah, gambar 1st tu, gmbr mama aqil siap dkt blkg lg pegang blazer..leh jadik model dah tu..

Suliana said...

haha.. model cermin boleh la.. kekeke

misscha said...

eye beg leh jadi bantal tuk tito...hehee

Suliana said...

kehkehkeh.. tido sambil kepala berputar 360 :-P

faiez said...

sempat bergaya....hihi mmg ada gaya

Kasih Kita said...

Muka faiz gaya macam malas nak layan ajer minah ni tangkap gambo hehehe

Amiizaa2001 said...

tomeiii...,

Suliana said...

maceh :-) kembang2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails