Tuesday, April 19, 2011

baju comel dah pakai

Assalamualaikum..

Hari tu, ibu belikan aqil baju tido baru kan.. meh sini nak tunjuk kat blog.. mesti aunty yat tunggu nih nak tengok.. hehe.. taraa...

 ni baju elephant... cantik sangat aqil pakai, tapi aku tengok ni  baju gegel ke boboi?? 
hehe.. confius jap..



ni pulak baju lori.. cantik juga.. dua malam berturut turut pakai baju baru jek.. asyik tunjuk lori kat baju dia je la kejenya.. hehe..

material kainnya memang lembut.. sejuk je anak pakai.. tak de belengas je aku tengok si aqil ni kalau peluh2.. hehe..  baju untuk omak tak jual ke?? hehe.. baju jenis ni memang cutting slim.. actually aqil pakai memang nampak slim, tapi, okey la sebab kain dia stretchable.. basuh pun pakai tangan.. mula2 je nak jaga kan, lama2  ibu sumbat mesin jugak.. hehe.. kalau berminat, boleh la jengah ke blogshop ini.. harganya lebih murah dari kedai biasa.. jemputla singgah cuci mata.. hehe..

okey.. babai.. wassalam

p/s: terima kasih banyak2 kepada kawan kawan yang mengucapkan tahniah dan mendoakan diri ku.. moga doa2 kebaikan korang di makbulkan Allah dan hope lepas ni turn korang pulak.. hehe

 

4 comments:

Mama Qiestina said...

wuwuwuuwuwwu syomelnya aqil pakai baju pyjamas tu :)

tq sue ko tlg promotekan blogshop ai.hehe.
tula kan, kain dia syedap pakai sbb kain dia type lembut.long sleeve pon tak berlengas.qies pon sukee woo.

pasni siapla sopeng utk adik dia pulak,hehe.btw ada tak gambo aqil yg 1-1, bkn yg edit cam atas ni.ko emel kat puteri_qiestina@yahoo.com plis.aku nak pemes amoskan kat blogshop ai, letak kat sidebar.hehe.

Suliana said...

hehe.. ok nanti aku emelkan yek..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

dtg drai blog mama qistina singgah dan jengok sini ...

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

singgah drai entri mama qistina...dan muler jengok sini dan folowww.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails