Friday, April 15, 2011

baju baju comel

Assalamualaikum..

Semalam beli baju aqil, online.. dari blogshop ini.. kawan lama neh... selalu beli baju kat SOGO, tapi lama2 makin boring plak.. asyik baju sama je kan.. apa kata kali ni beli online pulak.. hehe.. so, dapat la baju aqil 2 helai, baju tido lagi.. bila plak ibu nak beli baju siang aqil ni? tunggu la, tunggu nak raya nanti.. hehe

 comel sangat!! tapi agak slim.. insya-Allah aqil muat kot sebab kain dia strectchable..
elephant auumm.... :-)

pastu, lunch tadi, aku gi SOGO.. saje je la kan konon nak round.. pastu teringat plak biras aku, kakak ipar suami aku dah melahirkan baby girl.. so, belikan lah baju gegel ni.. comel betul baju anak2 pompuan ni kan.. tapi, baby gegel ni kalau pakai baju2 gaun ni, nampak macam budak besar jek.. hehe . habisla kalau dapat anak pompuan, bersoping sakan je la.. 

 cute sangat...

dan untuk aqil, ibu belikan buku untuk kaler2 ye.. tak tahu la dah sampai standard aqil ke belum buku ni.. harap tak jadi belacan.. ingatkan nak beli dia water colour dan buku lukisan A3, tapi water colour tu aku tak jumpa plak yang non toxid atau yang safe untuk kanak2.. any idea brand apa kalau korang dah pernah beli?? sajela nak kasi dia main conteng2 daripada duk merambu hujung minggu kat soping kompleks. haha.. 

okeyla.. selamat hujung minggu semua kawan2.. babai.. wassalam




5 comments:

Mama Qiestina said...

tq so much sue for sopeng with us :)
hope aqil muat n sukeee eh.harus dia encem dah pakai baju tu annti..nanti ko amik gambo tempek akt belog tau.

Suliana said...

insya-Allah.. ok, nanti aku tepek ye;-)

Eyriqazz said...

beli jer pensil warna su....water colour nanti leceh lak....
then, pantau time anak mewrna....alisya mmg kena letak buku warna beg ke pengasuh...kalo x, dia kaco n nak conteng buku latihn anak pengasuh...kononnya nk study gak... ;-)

Nur Hasyimah Mahasan said...

irsyad tak guna crayon..awal2 dulu je..but dier cam nk gigit..so beli luna untuk conteng2 n leh colour skali...but beli yang mata besar...

Syahada Ahmad said...

sejak aliya umur 3 bulan sampai skang, sha x penah bg dia pakai baju tido long-sleeve. walaupun tido ber-ekon, hehe, ntah la, sha rasa dia cam panas jeee, siap sweating lagi tau, heran mak, ekeke

baju tido aliya yang long-sleeve sume macam baru beli, yang x pernah pakai pun ade. :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails